Randevuu

Nopea hoito pelasti minun henkeni

Seppo, Anna, Saara ja Laura toivottavat hyvää kesälomaa!

Aivoliitto 40 vuotta 1977 – 2017. Aivoliitto on järjestö kaikille niille, joilla on kielellinen erityisvaikeus tai jotka ovat sairastaneet aivoverenkiertohäiriön.

Juuri tällainen oli minun sairauskertomukseni vuonna 2000.

https://www.aivoliitto.fi/files/3267/aivoliitto_juhlavuoden_esite.pdf

 

Syksyllä v. 2000 oli minulla erityinen juhlavuosi, minä täytin silloin pyöreät kuusikymmentä vuotta.

En ole koskaan perustanut noista juhlapäivien vietoista, niinpä lähdin matkalle kaksi viikkoa ennen varsinaista merkkipäivää ja palasin takaisin kun kaksi viikkoa oli kulunut.

Veljekset eivät malttaneet olla juhlimatta joten täytyihän heille järjestää jotain aihetta lauluun, ja lapset mukana ilonpidossa.

Sainhan viettää syntymäpäivät kaksi viikkoa ennen sairastumista.

Varsinainen tauti eli abskessi iski syyskuun lopussa v. 2000, viruksen aiheuttama sairaus jossa kaikki oireet olivat samankaltaiset kuin aivoverenvuodossa.

Kuntoutus alkoi välittömästi ja kuntoutussairaalat tulivat tutuiksi.

Aivoliiton juhlavuonna ovat aiheena aivot ja musiikki ja suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kaikki huipentuu konserttiin 27.9.2017 Tampereella Tampere-Talossa.

Pääesiintyjinä Lenni Kalle Taipale.

Suomessa 14000 aivovauriota vuodessa, joista useimmat selviävät alkuhoidon ansiosta. Minä kaikeksi onneksi asun Helsingissä missä apu on lähellä, aivovaurio vaatii nopeaa liuotushoitoa, ja kyse on silloin minuuteista.

Kommentit (4 kpl)

 • MLH

  Mikäli mies on syntynyt 1949, on hän täyttänyt 60 vuotta vasta vuonna 2009, eikä vuonna 2000. Hänellä on siis tänä vuonna merkkivuosi täyttäessään 70 vuotta.

 • Jyrki / The wild ones

  Terveisiä Ruotsista. Soitettiin 1972 samassa ravintolassa eli Vaasan Rantasipissä. Tuli mieleen että siitä on tasan 50 v. Ikävä kuula sairaudestasi mutta hienoa että selviydyit hengissä. Hyvää jatkoa elämääsi !

 • Matti

  Minä olen jutellut sinun kassa joskus,semmosessa paikassa kuin mati pupi jyväskylässä.mimun mieheni on matti nörhi olette jotain sukua hän on 73.v

 • Sumppi

  Milloin ja missä Seppo Närhi & orkesteri esiintyisi lauluineen. Lappeenrannan legendaarisessa Lampussa oli hyvä tunnelma kesäisenä iltana..oliko vuosi n.2013. Musiikki oli aitoa ja oikeaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*