Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Kovia ja pehmeitä paketteja

Syksyllä tilasimme varusteita tulevaa pyöräilykevättä ja -kesää varten. Tilasimme sovituksen jälkeen pyörät, kypärät ja ajoasut. Ne kuuluvat kaikkien Team Rynkeby -joukkueiden hankintoihin ja kaikilla näiden varusteiden tulee olla yhteneväiset. Pyörä on Bianchin Team Rynkeby -projektia varten suunnittelema. Ajoasuun kuuluvat lyhytlahkeiset pyöräilyhousut, pyöräilypaita ja tuuliliivi sekä irtohihat ja käsineet. Pyöräilykengät ja pitkät irtolahkeet kuuluvat omavalintaisiin hankintoihin. Kaikki nämä maksamme kuitenkin itse omista kukkaroistamme.

Kaikkia näitä varusteita olemme innolla odottaneet, sillä niissä konkretisoituu projektimme. Pyörä, jolla teemme projektimme huipentuvan Pariisin reissun ja siihen tähtäävän harjoittelun, ja ajovaatteet, joihin ns. kulta- ja platinatason lahjoittajayritykset saavat logonsa näkyville. Uudet, vuoden 2018 Bianchit valmistuivat alkuvuodesta ja saapuivat uusille omistajilleen noin viikko sitten. Kun tieto siitä, että pyörän saattoi lähteä hakemaan, tuli tilaajilleen, alkoi tiimin Whatsapp täyttyä iloisista kuvista: pyörä on tulossa kotiin! Tiimiläisistä Lauri pääsi kokeilemaan uutta pyöräänsä hetimiten yöpyöräilyssä Vaasan Botnia-hallissa! Lunta on tullut viime viikkoina runsaasti, joten ulos ei maantiepyörällä ole ihan vielä asiaa, jollei sitten kevätaurinko ala sulatella kinoksia pikavauhdilla.

Ajoasuista saimme tiedon myös noin viikko sitten, eli ne olivat valmiina ja lähetetty tiimille. Ajoasuissamme on siis yrityslahjoittajien logot. Platinatason lahjoittajia tänä vuonna ovat Dasos Capital, Henkilöstötalo Voima ja The Boston Consulting Group. Kultatason lahjoittajia ovat Orion Pharma, Ponsse Oyj, Logset Oy, Siun Sote, Neste K Kirri, Alkio-opisto ja ŠKODA Suomi. Kaikilla näillä yrityksillä on siis paikkansa asuissamme, joita käytämme kaikissa treeneissämme, tapahtumissamme ja pyöräillessämme Pariisiin. Yritykset, jotka ovat lähteneet kanssamme auttamaan vakavasti sairastuneita lapsia, saavat näin näkyvyyttä mukanaololleen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hopeatason lahjoittajayritykset saavat puolestaan logonsa reissuun mukaan lähteviin huoltoautoihimme. Näitä yrityksiä toivomme ja toivotamme edelleen tervetulleiksi mukaan tekemään hyvää kanssamme! Kaikki lahjoitusvarat menevät kauttamme varmasti hyvään tarkoitukseen, eli AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle. Jokainen euro on tärkeä apu lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi!

 

 

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*