Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Tour de Paris – täältä tullaan!

Vajaa vuosi on mennyt vauhdikkaasti ja tänään on se päivä, jolloin lähdemme matkaan kohti Pariisia. Vähän jännittää! Osa joukkueen jäsenistä on jo aloittanutkin reissunsa: maanantaina lähti Jussi matkaan kapteenimme Janin kanssa Joensuusta kohti Kuopiota, josta mukaan liittyivät Anna, Laura ja Olavi. Tänään on koko porukka siis koolla Jyväskylässä, ja lähtötapahtumamme on Aren aukiolla klo 10-11.

Jyväskylästä matkamme suuntautuu ensin kohti Asikkalaa, josta jatkamme Helsinkiin. Pyöräilystä saamme huilipäivän hetkeksi, kun siirrymme lautalla Travemundeen. Sieltä sitten Saksaa ja Belgiaa pitkin Ranskaan! Luvassa on pitkiä pyöräilypäiviä! Kaikkiaan reilut 1400 km! Tiimikaverit ovat lupailleet myös tsempiksi hyviä juttuja ja huonoja puujalkavitsejä. Ja meillä on mukana mahtava huolto! ”Ellun baari” pitää huoltopäällikkömme Elinan johdolla loistavasti huolen hyvästä ravitsemuksen tilasta – tästä saimme jo esimakua pitkässä viikonlopussa viikko sitten la-su, jolloin pyöräilimme yhteensä 400 km Jyväskylästä Siilinjärvelle Kunnonpaikkaan ja takaisin.

Pariisiin saavumme 7.7. yhdessä kaikkien pohjoismaiden Team Rynkeby -joukkueiden kanssa. Kokemus tulee olemaan varmasti huikean ainutlaatuinen. Etukäteen en ehkä osaa kuvitellakaan, mitä tunteita maaliin pääsy tuottaa, mutta arvailee: iloa, riemua, huojentumista, helpotusta, haikeutta, mitä kaikkea! Vuosi on ollut sinnikkyyttä ja monessakin suhteessa joustoa vaativa, mutta se on vietetty mahtavien tyyppien kanssa, upeiden tapahtumien parissa hyvän asian vuoksi, ja nyt se on huipentumassa.

Voit seurailla reissumme etenemistä tästä blogista sekä Facebook-sivuiltamme ja myös Instagramissa. Tule myös lähtötapahtumaamme toivottamaan meille turvallista ja hyvää matkaa! Tour de Paris – täältä tullaan!

Eira Huttunen 27.6.2028

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*