Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Pienten puolesta – hae mukaan vuodelle 2019!

Bon jour, tout le monde! Tour de Paris on nyt tehty! Muutama viikko on nyt saatu lepuutella ja palautua. Takana on pitkälti toista tuhatta kilometriä pelkästään matkaa Jyväskylästä Pariisiin ja tuplaten sama valmistautumiskilometrejä keväällä. Huolellisen suunnittelun, valmistautumisen ja ennakoinnin sekä meidän kapteenin Janin ja varakapteenin Heidin luotsaustaitojen ansiosta reissu onnistuikin kaikin puolin erinomaisesti. Pieniä niin pyörään kuin pyöräilijään liittyviä huolto- ja korjaustoimenpiteitä vaativia haasteita toki matkan varrelle väistämättä osui, mutta mekaanikkomme Opa, Lauri ja Aleksi laittelivat pyörät kuntoon ripeästi ja medic-tiimin Aaro, Noora, Anna, Teemu ja Laura hoitelivat pyöräilijän hiertymät ja muut pikkuvaivat, ja matka saattoi jatkua taas. Samoin ihana huoltotiimimme Elina, Anita, Jäykkä, Harri, Janne ja Jari-Antero pitivät lupaustensa mukaisesti erinomaisesti huolen ruokailusta, nesteen saamisesta, majoitusasioiden järjestämisestä ja myös hyvän mielen ylläpidosta.

Mikäs siinä oli sitten rullaillessa, kun näin hyvin oli asiat. Saimme nauttia Saksan hyväkuntoisista maanteistä ja viileistä lehtipuumetsistä sekä Belgian kumpuilevista maastoista viehättävine maalaiskylineen ja valtavine viljelyspeltoineen. Saimme iloisia vilkutuksia hymyileviltä lapsilta ja riemukkaita tsemppauksia muiden Team Rynkeby -tiimien jäseniltä. Hyvissä voimissa ja iloa ja riemua puhkuen saavuimme lopulta reissun päätepisteeseen, Pariisin Leijonapuistoon. En osaa kuvailla sitä hämmentyneen iloista, epäuskoista fiilistä ajaa kaikkien muiden tiimien kanssa loppusuoran ”kunniakujalla” ja nähdä siellä Suomen lippuja ja kuulla iloisia tervehdyksiä monella eri kielellä. Yhteenkuuluvuuden tunne oli lämmin ja käsinkosketeltava: yhdessä olemme tämän tehneet!

Päällimmäisenä tunteena ainakin omalla kohdallani on kuitenkin kiitollisuus siitä, että olen saanut olla osa tätä kokonaisuutta. Olen saanut mahdollisuuden osallistua hyväntekeväisyystapahtumiin ja olla Jyväskylän joukkueen jäsenenä osa kasvavaa, kansainvälistä Team Rynkeby -perhettä. Toisaalta tunnen myös haikeutta siitä, että kautemme on päättymässä ja meidän osuutemme on pian tehty. Lohduttaudun ajatuksella, että tapaamme omien tiimiläisten kanssa vielä, ja että uusi, vuoden 2019 tiimi on parhaillaan suunnitteilla.

Haku Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylä-Kuopion joukkueeseen on siis käynnissä, ja jos haluat olla osa tätä mahtavaa kokonaisuutta, lähetä hakemuksesi saman tien: https://www.team-rynkeby.fi/team-rynkeby/hae-osallistujaksi.aspx. Mukaan haemme eri taustaisia ja eri ikäisiä naisia ja miehiä, niin kokeneita pyöräilijöitä kuin noviiseja. Halu auttaa ja innokkuus sitoutua mukaan tähän asiaan ovat kuitenkin tärkeintä! Pienten puolesta!

Olet lämpimästi tervetullut kuuntelemaan ja kysymään Team Rynkebystä infotilaisuuksiimme, jotka järjestetään Kuopiossa 7.8.2018 Pohjois-Savon syöpäyhdistyksellä klo 18, ja Jyväskylässä Keski-Suomen syöpäyhdistyksellä 8.8.2018 klo 18.00! Tule mukaan!

 

3.8.2018 Eira Huttunen

Haku vuoden 2019 tiimiin on käynnissä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*