Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Vielä on aikaa tehdä hyvää, vaikka reissun alku lähenee!

Kesäiset kelit ovat hellineet jo muutamia viikkoja koko Suomea ja me rynkebyläiset olemme huokaisseet monta kertaa helpotuksesta, koska olemme päässeet pyöräilemään yhteislenkkejä aurinkoisessa ja varsin lämpimässä säässä. Monet ovat saaneet kerättyä kilometrejä kotimaan kamaralla jo Pariisin reissun verran, ja vielä on hitusen yli kuukausi aikaa polkea lisää satasia ja totuttaa kroppa tulevan reissun haasteisiin. Viikkoon kuuluu pari noin 50 km lenkkiä sekä sunnuntaisin pidempi lenkki. Jyväskylän lähiympäristön maantiet ovat käyneet jo melkoisen tutuiksi, mutta eihän mikään estä ns. laajentamasta reviiriämme kauemmaksikin! Tästä voi blogistimme Heikki biologina kertoa halutessaan tarkemmin 😃 Hiomme edelleen ryhmässä ajoa, ja se näyttää ja tuntuu jo todella hyvältä, ja pian löydämme kukin oman ajopaikkamme letkassa eli roolimme ryhmässä. Mm. navigointi- ja lääkintävastaavilla on omat paikkansa, ja veto luonnollisesti huolehtii ryhmän matkanteosta eli pitää vauhdin sopivana ja halkoo tuulta porukan kärjessä.

Me Jyväskylän tiimi aloitamme reissumme 27.6.2018, jolloin lähdemme pyöräilemään keskustan kompassilta kohti Etelä-Suomea. Perjantaina 29.6. olemmekin sitten Helsingissä, jonne kaikki Suomen Team Rynkeby – God Morgon -tiimit kokoontuvat lähtöä varten. Varsinainen lähtötapahtuma on tuolloin perjantaina Rautatientorilla, jonne meitä voi tulla jututtamaan. Jos osut samaan aikaan Helsinkiin, tule ihmeessä moikkaamaan! Samoin myös tietenkin Kompassille! Mitä enemmän Teitä on toivottamassa meille hyvää ja turvallista matkaa, sitä varmemmin tiedämme, että olemme pystyneet jakamaan tietoisuutta tiimistämme ja sen tärkeimmästä tavoitteesta eli varojen keräämisestä vakavasti sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi.

Ennen reissua ehdimme kuitenkin vielä tehdä hyvää yhdessä huippuhienon tapahtuman merkeissä! Hankasalmen Revontuli Golf järjestää perjantaina 25.5.2018 eli jo ihan muutaman päivän kuluttua hyväntekeväisyysgolfturnauksen. Lähde nyt mukaan – kilpailumaksu 45 eur/henkilö lahjoitetaan kokonaisuudessaan keräyskohteillemme eli AAMU Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle! Luvassa on hyviä palkintoja, huippukuntoinen griini ja edelleen aurinkoista säätä, joten kannattaa ilmoittautua heti!

Vaikka kausi 2018 on vielä hyvinkin kesken, on haku uusiin, vuoden 2019 joukkueisiin jo käynnissä. TRGM Jyväskylä laajentuu aiemmista vuosista ja on siis ensi kaudella Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylä-Kuopio. Mahtavaa, että Keski- ja Itä-Suomi saavat uuden, hienon yhteisen joukkueen! Kompassilta Eiffelin tornille, Puijon tornilta Eiffelin tornille! Jos vapaaehtoinen hyväntekeväisyys sekä liikunnalliset haasteet ovat lähellä sydäntäsi, miksi et hakisi Team Rynkebyhyn saman tien! Luvassa on infotilaisuuksia, joissa kerromme Team Rynkebystä ja mitä noin vuosi rynkebyläisenä toisi tullessaan, tervetuloa siis tutustumaan, kuuntelemaan ja kyselemään!

Haku vuoden 2019 tiimiin on käynnissä!

 

Eira Huttunen 21.5.2018

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*