Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Yhdessä tekemisen meininki nappaa mukaansa!

Tällä viikolla esittelyssä on tiimimme suvereeneihin veteraaneihin kuuluvat Johanna Harju Jyväskylästä ja Riina Ek-Hietanen Oulusta. Tässä teille rautaiset naiset, omin sanoin:

 

Kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta!

Porukka, tiimi, joukkue, ryhmä; paljon mahtavia persoonia tekemässä työtä yhteisen
päämäärän eteen. Yhdessä tekeminen, se tässä minua kiehtoo ja vie mennessään uudelle
kaudelle kohti Pariisia. Olen Johanna Harju ja yksi joukkueemme neljästä veteraanista. Olen nainen, äiti, puoliso ja haasteita kaipaava ikiliikkuja. Olen työskennellyt liikunta-alalla jo yli 20 vuotta ja tällä hetkellä teen pääasiallisesti valmennustyötä omassa yrityksessä.

Oman tekemisen kautta auttaminen ja rakkaus toisiin ihmisiin on ajanut minut tähän mukaan. Kiinnostus maantiepyöräilyyn on ollut myös plussaa, koska keltaisen Bianchin satulassa tulee vietettyä tänä keväänä ja kesänä aikaa jälleen hyvä tovi. Se tunne, kun rengas on syönnillään ja joukkue rullaa läpi hienojen maisemien. Sitä tunnetta ei voi kuvailla, se pitää kokea!

Seuraavaa etappia kohti!

Toiselle kaudelle hain, koska tää on vaan niin siistii! Koko tunteiden kirjo on läsnä tämän projektin aikana ja sitten lopulta jää hienot muistot ja se syvä kiitollisuus siitä, että on saanut olla mukana. Pääasia tässä ei ole vain päästä Eiffel-tornille Pariisiin, vaan se on koko tämä matka. Matka, jossa tärkeintä on varojen kerääminen syöpää sairastavien lasten hyväksi.

Se on siinä!

Pienten puolesta meininki hyvä – Team Rynkeby Jyväskylä; siihen se kiteytyy!

Johanna Harju

 

 

 

 

 

 

 

Yhdessä tekemisessä on voimaa!

Olen lähes nelikymppinen perheen äiti, joka loukkasi jalkansa muutama vuosi sitten ja sai lääkäriltä kehoituksen siirtyä rauhallisempiin lajeihin, kuten pyöräily.

Ja siitä se idea sitten lähti.

Samalla viikolla toipilaana sosiaalisen median kautta pääsin näkemään Team Rynkebyn saapumisen Pariisiin  vuonna 2015 ja ajattelin, että ensi vuonna tuolla minä olen!

Siitä saman tien kynä sauhuamaan ja hakemusta värkkäämään ja näin pääsin mukaan ensimmäiseen Team Rynkeby Jyväskylän joukkueeseen.

Aikaisempaa maantiepyörä- kokemusta minulta ei löytynyt. Pisimmät pyörälenkit oli ajettu seikkailukisoissa, mutta sielläkin laji vaihtui aina välillä, joten yhtäjaksoisesta kammen pyörittämisestä ei ollut mitään kokemusta ja olin muutenkin enemmän semmoinen metsässä rymyävää, kuin kuumalla asfaltilla kovaa kiitävä.

Eniten minua Team Rynkebyssä miellytti ajatus yhdessä tekemisestä ja siitä että yhdessä tehdään hyvää! Olen sitä mieltä, että jokainen lapsi ja nuori ansaitsee saada parasta mahdollista hoitoa.

Muutamia vuosia aikaisemmin olin vieraillut lasten syöpäosastolla Oulussa ja tavannut vakavasti sairaita lapsia, jotka olivat vakavasta sairaudestaan huolimatta ihanan reippaita ja muutoinkin ihanan elämän nälkäisiä. Joten mikä ihme olisikaan parempi tapa tehdä hyvää kuin auttaa näitä nuoria sekä pitää aktiivisesti huolta itsestään ja omasta kunnostaan.

Team Rynkeby on upea tapa tutustua samalla myös uusiin ihmisiin, sillä harvemmin tämän ikäisenä on toista näin loistavaa mahdollisuutta tutustua tällaisiin ihaniin ja reippaisiin ihmisiin, joilla on sydän täynnä auttamisen iloa.

Pyöräretkikunta valmiina!

Yhdessä tekemisen meininki Team Rynkebyssä on ollut niin mukaansa tempaava voima, että nyt olen mukana Team Rynkebyssä jo kolmatta vuotta ja toista kertaa Jyväskylän joukkueessa.

Riina Ek-Hietanen

Kommentit (2 kpl)

  • Jaakko Sumanen

    Moi! 18 vuotta asuin Jyväskylässä, siis pikkuisena. Nyt mulla on 19 vuotta syöpä. Hieno juttu, kuitenkin . Itse ajan 2000 km/v. Hyvä tapa, kun autolla ei saa ajaa. Tsemiä. Jaakko Sumanen/Hämeenlinna.

    • Team Rynkeby - God Morgon Jyväskylä

      Kiitos Jaakko tsempistä. Kaikkea hyvää elämääsi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*