Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Matka alkaa!

Suurella Kompassilla Jyväskylän satamassa.

Tämä on Team Rynkeby – God Morgon Jyväskylän 2018 tiimimme, johon tutustut blogissamme kevään mittaan.

Kesäkuussa 2018, pian juhannuksen jälkeen, toteutamme toisen tavoitteemme: aloitamme pyöräilyhaasteemme kotoisesta Jyväskylästä Euroopan läpi Pariisiin. 27 pyöräilijää, kuusi huoltajaa, matkaa 1.500 kilometriä, aikaa reilu viikko.

Poljemme Pariisiin, koska haluamme auttaa. Ja tämä on tempauksemme ehkä näkyvin asia. Tärkein tavoitteemme on kuitenkin vakavasti sairastuneiden lasten, nuorten ja heidän perheidensä auttaminen. Monella meistä on hyvinkin läheinen kokemus syövästä tai muusta vakavasta sairaudesta, joka on koskettanut itseä tai läheistä henkilöä. Tämä tekee meille auttamisesta henkilökohtaisen ja erityisen tärkeän asian.

 

 

Siis mikä Team Rynkeby – God Morgon?

Suomen Team Rynkeby – God Morgon -joukkueet ovat osa hyväntekeväisyystempausta, jossa pohjoismaiset pyöräilyjoukkueet keräävät lahjoitusvaroja vakavasti sairastuneille lapsille ja nuorille. Suomen Team Rynkeby – God Morgon -joukkueiden keräämät varat osoitetaan  Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle. Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön kautta lahjoitusvarat kohdistuvat mm. lasten syöpäsairauksien hoidon kehittämiseen ja syövän tutkimustyöhön. Sylva ry puolestaan tukee syöpään sairastuneen lapsen tai nuoren koko perhettä mm. järjestämällä kuntoutusta, vertaistukea, tapahtumia ja virkistystä tuovia lomia. Kaikki lahjoitetut varat menevät lyhentämättöminä näihin kohteisiin. Team Rynkeby -joukkueet eivät siis kerää rahaa itselleen tai toiminnalleen – pyöräilymme ja varusteemme kustannamme omista varoistamme.

Tämän blogin tarkoituksena on kertoa enemmän lukijoillemme siitä, ketä olemme ja mitä kevään ja kesän aikana tapahtuu. Uskallan sanoa, että luvassa on erityisen kiinnostavia tarinoita: tavoitteista, toiveista, taisteluista, onnistumisista – pettymyksistäkin kenties. Liittyen harjoitteluun, varainkeruuseen, tapahtumiimme ja omaan elämäämme. Mitä nyt ikinä vastaamme tämän puolen vuoden aikana tuleekaan. Pysy siis mukana!

Kirjoittajina toimivat kotikaupungin pyöräilijöistä Heikki Helle, Aleksi Sorjonen ja Eira Huttunen sekä Joensuusta Jussi Malinen. Huollon näkökulmaa tuo esille Harri Erkamaa, hänkin Jyväskylästä. Tämän esittelyn kirjoitti Eira, ja seuraavaksi kirjoitusvuorossa on Aleksi.

Aleksilla on tarina pienestä sisukkaasta pojasta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*