Hyvän vuoksi - pyöräillen Pariisiin!

Kapteenisto esittelyssä

Alumiini vai hiilikuitu? Joko saa lähestyä yrityksiä? Apua, pyörän maksaminen ei onnistu! Milloin on lähtö Helsingistä? Mikä spd ja spd-sl..? Hei – nopea briiffi koulujuoksutapahtumasta – oon just reksin puheilla koulussa!

Tätä se oli alkuun. Mutta nyt meillä on varusteet jo pitkälti hankittuina, tiedetään maantie- ja maastopyörien klossien erot, ja navigointitiimi on pohtinut reitin kotikaupungista Pariisiin. Suunnitelmat ovat hyvässä toteutusvauhdissa kevään varainkeruuta ja tapahtumia silmällä pitäen.

Tukena ja turvanamme tässä kaikessa tohinassa on pätevä kapteenisto, joka ohjaa napakasti, lohduttaa lempeästi ja jarruttelee jämäkästi, kun sitä tarvitaan.

Tiimin kapteeni Jani

Tiimimme kapteeni on Jani Halinen. 32-vuotias Jani työskentelee järjestelmäasiantuntijana Patria Oyj:ssä ja hän harrastaa ilmailua ja matkustamista. Jani oli mukana viime vuoden joukkueessa pyöräilijänä, joten hän tietää, mitä kausi tuo tullessaan. Tiimillä on uuden edessä riittänyt monenmoisia kysymyksiä ja pulmia, ja joku pohtikin jossakin vaiheessa pieni pilke silmäkulmassa, että mahtaako kapulla olla enää hiuksia päässä reissun koittaessa.

Perillä!

Janille auttaminen on lähellä sydäntä, olipa kyseessä sitten lapset ja nuoret ja heidän perheensä sekä joukkuetoverit. Erityisen koskettavia ja mieleenpainuvia ovat hetket, kun avun saaja tai hänen läheisensä tulee kiittämään: silloin tietää, että apu on tullut tarpeeseen ja sitä arvostetaan.

 

 

 

 

Tiimin varakapteeni Heidi

Joukkueemme varakapteeni on Heidi Nousiainen. Kapteenimme Janin tavoin myös Heidi oli mukana viime vuoden Team Rynkeby Jyväskylän joukkueessa pyöräilijänä ja tapahtumavastaavajana. Heidi työskentelee työhyvinvointipäällikkönä ja päivisin hän auttaa lentoasemalla työskenteleviä pysymään työkykyisenä. Iltaisin hän ohjaa ryhmäliikuntatunteja.

Heidi

Heidi on oikea energiapaketti ja ilopilleri (omien sanojensa mukaan tiimin touhottaja). Asia kuin asia hoituu hetkessä ja iloisella asenteella. Ei ole ongelmaa, mihin ei Heidin kanssa löytyisi ratkaisua.

Team Rynkebyssä yhdistyvät kaksi Heidille tärkeää asiaa: liikunta ja lasten auttaminen. Heidi on työssään ja lähipiirissään nähnyt, miten syöpä vaikuttaa, kun se tulee osaksi perheen arkea. Nyt on mahdollisuus auttaa niitä perheitä, joiden arki on mullistunut lapsen sairastumisen myötä. Syöpään sairastuneiden lasten lisäksi Heidi tekee matkaa mielessään syöpään sairastuneet tuttavat ja läheiset, osa heistä mukana vain sydämessä.

Heidi ja Jani ovat luotsanneet tiimiä yhteislenkeillä ja tsempanneet niin spinning-tunneilla kuin varainhankinnassa ja tapahtumien järjestämisessä. Yhdessä on ratkottu monet kysymykset ja huolenaiheet ja iloittu onnistumisista. Lohtua ja uutta näkökulmaa on saatu pettymykseen, jos yritys ei olekaan lähtenyt mukaan lahjoittamaan tai flunssa estää osallistumasta harjoituksiin. Voiko sanoa ihan näin yksinkertaisesti vaan: meillä on kyllä hyvä tiimi! Ja näiden kapujen huomassa päästään ihan varmasti perille!

 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*