Hanna Määttä

Kesäkilot kuriin, kolmas viikko

Jo kolme viikkoa takana. Minulle tämä on pitkä aika. Se mikä on saanut jaksamaan, on tulokset. Jos ei tule tuloksia puntarissa, silloin en jaksa sellaista kuuria sen pidempään.
Tämän viikon tuloksesta odotin enemmän. Joka viikko aikaisemmin on lähtenyt yli kilo pois. Nyt ei. Mittari näytti -0,7 kg. Heti tuli syyllisyyden tunne, mitä tein väärin. Söin pari leipää enemmän, sekö se vaikutti. Heti alkaa päässä itsensä syyttely.
 
En usko, että se vaikutti lukemaan. Liikuntaa olisi saanut olla enemmän. Mistä sitä aikaa saa taiottua, kun koko ajan on kiire?
 
Su ja ma treenit ok. Tiistaina vanhempainilta koululla, keskiviikkona kauppaan, ruoan laittoa perheelle ja omat ruoat itselle, pyykkäys ja saunaan, torstaina mummon auttamista asunnonmyynnissä ja kauppaan, ruoanlaittoa ja isännän syntymäpäivä reissun etsiminen ja varaaminen. Nyt on perjantai ja kotityöpäivä. Pyykkäystä, blogien kirjoittamista, kuvien muokkaamista, koko huushollin siivous, yhteistyö palaveri, mummon luo ja ystävä kylään. Eipä montaa minuuttia jää käyttämättä tästä päivästä.
Mistä sinä löydät aikaa itsellesi? Ja saako joskus vain olla?
 

Aamu shake on helppo ottaa mukaan, jos on kiire.
 
No en kyllä turhia tuosta kiireestä stressaa. On mukava, kun on tekemistä, mutta pitää joskus pysähtyä ja olla vaan.
 
 

Salaatti kuuluu keiton kanssa syötäväksi.
 
Salaattejakin voi piristää monella tapaa. Käyttäen monipuolisesti eri vihanneksia, oliiveja, fetaa (mulla aina) pähkinöitä ja siemeniä. En koskaan käytä salaatinkastiketta. Jotenkin en ole koskaan siihen edes oppinut, joka on hyvä asia. Minusta salaatti on mehukasta ja herkullista ilman kastikkeita.
 
Uusi viikko alkaa uusilla mauilla. Suklaa ja vanilja shake.
 
Wellness tuotepaketit kestävät 21 päivää. Seuraavat 21 päivää mennään vanilja ja suklaa shakeilla ja tomaattibasilika keitolla. Ja muutama välipalapatukka maistiaisena.
 
Nyt olen jättänyt kesäkilot taakse, eli paino on sama kuin ennen kesää. Loput lähtevät kilot on vain pelkkää plussaa. Liikaa ei saa kumminkaan lähteä jotta pysyn mitoissani plussamallina.
 
Tässä teille pienet kuulumiset ja jos tuotteet kiinnostavat niin otappa yhteyttä ihanaan Taruun;
https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*