Hanna Määttä

Ensimmäinen Miss Plus-koot Jyväskylä on valittu

Ensimmäinen Miss plus-koot Jyväskylä valittiin 29.8.2020 Spa Hotel Runnilla. Missi matka oli hyvin pitkä, viime keväästä asti. Matkaa pidensi korona ja sen tuomat esteet. Siitäkin huolimatta saimme kilpailun käytyä kunnialla loppuun asti.

Koska kilpailu oli ensimmäinen laatuaan, oli paineet sen tekemiseen kovat. Nyt onkin takki tyhjä ja ilolla voin todeta, että kaikki meni kumminkin hyvin. Sain kerättyä huiman yhteistyö verkoston, jonka avulla kilpailu onnistui.

 

Suuri kiitos heille:

LR Health and Beauty konsultti Kirsti Kauppinen, NK Mediapalvelut, Oriflame edustus Muurame, Glimmering Deep Desing, Hierontahyvinvointi, OOTD Jyväskylä ja Kuopio, Lumoamo, Amarillo Jkl, Tessa Kauppinen, Spa Hotel Runni, Firefoxx flowers, Elegance Fashion finland, Kukkakauppa Säde, Taiteilija Eeva Heikkinen sekä Wannabe.

Pitkä lista ammattilaisia.

Kilpailu oli tasokas ja valinta tuomareilla vaikea. Ensimmäinen kruunattu kumminkin tuo uutta kilpailua esille ja on esikuva seuraaville hakijoille. Tarkoituksena on tehdä kilpailusta joka vuotinen. Uusien yhteistyökumppaneiden haku onkin jo alkanut.

Uskon, että ensi vuonna saamme kilpailun pidettyä lyhyemmässä ajassa. Toivomme ettei tulisi enää näitä yllättäviä esteitä.

 

Upea voittaja kolmikko.

 

 

Kiinnostuitko hakemaan kilpailuun?

Kilpailu on tarkoitettu plus naisille, jotka omaavat positiivisen ja rohkean elämänasenteen. Missit ovat halukkaita esiintymään ja olemaan hyvänä esimerkkinä muille. Terveelliset elämäntavat ja liikunta on osa elämää.

Vaatimukset

– kilpailijan tulee olla plus kokoinen – (42+)

– ikä 18-40 vuotta

Haku on auki taas ensi vuonna. Seuraa meitä http://elegancefashion.123kotisivu.fi/, /https://www.facebook.com/misspluskootjkl/

 

Onnea Annika Anttila

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*