Hanna Määttä

Sanon ei kertakäyttövaatteelle! Mitkä asiat vaikuttavat ostopäätökseeni?

Kesä, niin kauan on sitä lämpöä ja aurinkoa odotettu ja niin paljon on asioista tapahtunut viime kesän jäljiltä, että vaatekaappini kaipaa jo päivitystä. Vanhat nuhruiset, tummat ja kulutetut vaatteet saavat väistyä uusien värikkäiden ja kauniiden vaatteiden alta. Kerta on tehty elämäntaparemonttia ja saatu mieli virkeäksi niin miksi en sitä näyttäisi myös ulospäin.
 

En halua ostaa vaatteita, jotka jäävät vaatekaappiini turhanpäiväisesti lojumaan. Ei kertakäyttövaatteita! Haluan persoonallisia ja eettisiä vaatteita, jotka samalla heijastavat minun persoonaani ulospäin.
Löysin persoonallisen, värikkään ja huumorilla höystetyn vaateliikkeen nimeltään Kotirouva.
 

Kotirouva

On suomalainen yritys, jolla on kaksi vaateliikettä ja verkkokauppa. Myymälät sijaitsevat Helsingin päärautatieasemalla kauppakujalla ja Tikkurilan asemalla, Dixi-kauppakeskuksessa. Myymälät ovat persoonallisesti ja kauniisti sisustettuja. Verkkokaupassa on vain sesongin tämän hetken suosituimmat tuotteet.
Voisin kuvailla Kotirouva yritystä sanoilla; kaunis, yksilöllinen ja piristävä.
Kotirouvan liikkeessä käyminenkin on jo elämys. Viehättävä on se sana mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, kun paikan näin.
Kesän sesonki on jo kuumimmillaan ja löysinkin tarpeisiini sopivia laadukkaita ja käyttöä kestäviä tuotteita.
Mikä parasta, vaatteet ovat mitoitettu suomalaisille ja löytyy myös isoja kokoja. Minä, kuten moni muukin kamppailee itsensä kanssa siitä, mikä näyttää hyvältä ja mikä peittää minkäkin makkaran. Nyt saa makkarat olla paikoillaan ja ryhdytään koreilemaan vaatteilla tänä kesänä!
 

Tahdon esitellä teille tämän sesongin kauniit ja persoonalliset tuotteet.

 

Asta pellavatunika on kokoa XXL (59€). Mallin koko 42-44 ja 162 cm.
Kaunis pellavatunika on ihanan viileä, ei kiristä eikä purista. Leppoisaa arki pukeutumista. Voi yhdistellä eri väristen legginsien kanssa. Tällä tunikalla voi pyyhältää niin kaupassa kuin mökilläkin.
 

Herkkä sulkapusero, yhdenkoon tuote sopii n. 38-44 kokoiselle (49€). Mallin koko 42-44 ja 162 cm.
 
Puseron ihastuttava yksityiskohta on sulin ja helmin koristeltu mokkainen naru. Rypytetyssä pääntiessä on kuminauha, joten pääntien voi laittaa myös toispuoleisesti. Juhannustanssit ja kesän juhlat juhlitaan tällä puserolla.
 

Kevättakki väri vadelma, yhdenkoon tuote, sopii n.38-44 kokoiselle (68€). Mallin koko 42-44 ja 162 cm.
 

Takin pituus; olka-helma edestä 82 cm, takaa n.10cm pidempi kuin edestä. Reilun kokoinen takki. Keveyttä takkiin tuo vaajamittainen hiha. Iso huppu tuo suojaa, jos kesä sade yllättää.
 

Kukkahousu Minna, rento malli sopii n. 38-46 kokoiselle (39€). €). Mallin koko 42-44 ja 162 cm.
 

Todella rento ja kaunis. Vaikka olenkin pyylevä, niin housut istuvat todella hyvin. Kangas joustaa ja vajaamittainen muodikas lahje antaa kevyen fiiliksen. Housun pituus 87 cm. Housuissa on myös taskut. Sesongin hitti tuote, enkä ihmettele yhtään. Mukavat ja pehmeät.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kevättakki väri valkoinen/kukka, yhdenkoon tuote, sopii n.38-44 kokoiselle (85€). Mallin koko 42-44 ja 162 cm.
 
Tämä takki on malliltaan samanlainen kuin vadelman värinen kevättakki. Rento vuoreton takki, jossa vetoketju, narukiristys helmassa ja hupussa. Persoonallisen kesäinen, ei ole mikään kertakäyttötuote. Takki on mukava laittaa päälle myös viileinä kesäiltoina.
 

 
Nyt kannattaa mennä kipin kapin Kotirouvan verkkokauppaan katsomaan muitakin sesongin suosituimpia tuotteita.
 
Suora linkki; https://bit.ly/2Q2CIsV
 

Jotta saadaan kesämieltä kaikille, annan teille alennuskoodin verkkokauppaan. Koodi on; HANNAM. Tällä alennuskoodilla saat tilauksen loppusummasta 5 €:n alennuksen sekä ilmaisen postimaksun, normaalisti 5€. Koodilla saat siis 10 €:n säästön.

 
Annetaan hyvän fiiliksen näkyä!
Kotirouva; Kaunista ja mukavaa arkipukeutumista, persoonalliselle pukeutujalle!
 

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*