Hanna Määttä

Päivä Tukholmassa risteily. Mihin on risteilyjen taika hävinnyt?

Aloitimme kesäloman Ruotsin risteillyllä, Silja Serenadella. Olen seilannut pienestä pitäen ja nähnyt vaikka millaisia risteilyjä. Olemme nyt käyneet Tukholmassa kolme kertaa risteillen. Sattuneista syistä Tukholmassa saa olla hieman varuillaan ja parempi onkin kulkea tutuissa paikoissa.
 

Tilasimme buffetit ja aamiaiset jo valmiiksi, joten oli mukava mennä valmiiseen pöytään. Harmiksemme totesimme, kuinka ruoan laatu on huonontunut huomattavasti viime kerralta. Lisäksi seuraavan päivän buffetissa oli samat ruoat mitä oli tarjolla edellisenä päivänä. Aamiainen oli perus kattava mitä on aina joka paikassa tarjolla. Ruoka oli kaiken kaikkiaan 7/10.
 

 

Hyttimme oli A-luokan ikkunallinen perus hytti. Patjat olivat varmaan siltä vuodelta kuin laiva on tehty ja tyynystä ei voi puhuakaan. Muuten hytti oli siisti ja viihtyisä. Ikkunasta on mukava katsoa maisemia ja se tuo hyttiin lisää tilan tuntua. Hytti saa 8/10.
 


 
Ohjelma laivalla oli sitä perus kauraa. Lapsille Harri hylje, Angry Birds ja Muumi. Aikuisille tanssit ja show. Nämä samat asiat siellä pyörivät mitä on ollut risteily tarjonnassa aina. Voisiko olla jo muutoksen aika? Tulla vuoteen 2019! Ihmiset ja heidän odotuksensa ovat muuttuneet ajan saatossa. Voisiko laivalle tuoda uusia elämyksiä, kauppoja ja pitää ruoan laatu hyvänä?
 

Nyt tuli sellainen olo, että tämä on nyt nähty jo niin monta kertaa, voisimmeko tehdä jotain muuta?
Mihin on risteilyjen taika kadonnut? Onko minusta tullut liian vaativa?
Eli jos halajat paluun 1990-luvulle, ota risteily.
Kokonaisuudessaan loma on aina lomaa, oli se sitten missä tahansa. Risteilyt ovat mukavia silloin tällöin ja siellä saa mitä parhaimpia auringonlasku kuvia. Maisemat ovat parasta antia. Ja perheen kesken vietetty aika, priceless!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*