Hanna Määttä

Vyölaukku, se 1990-luvun kauhistus on täällä taas! Parempana kuin koskaan.

Vyölaukku, sen on omistanut jokainen jossain vaiheessa elämää. Ja luulin sen jo jääneen unholaan. Onneksi vyölaukut ovat täällä taas, kauniimpana kuin koskaan.
 

Aloitin lenkkeilyn parisen kuukautta sitten ja pidän mukana puhelinta, koska saan sillä seurattua, kuinka pitkän matkan kuljen. Ärsytti kantaa puhelinta kädessä, halusin vapauttaa kädet, mutta miten? Pidin pientä reppua selässä, ei hyvä. Hikoiluttaa entistä enemmän. Näin NanQ:n nettisivuilla ratkaisun ongelmaani, vyölaukku, jota kehtaa pitää.
 

Laukku sopii niin vapaa-ajalle kuin iltarientoihin. Monipuolisuutensa vuoksi sitä voi pitää muuallakin kuin vyötäröllä. Nykyajan muodin mukaan vyölaukku pidetäänkin ihan muualla kuin se on alkuperäisesti tarkoitettu.
 

 
NanQ:n vyölaukku taipuu moneen siinä olevien säädettävien ja irrotettavien ketjujen ansiosta. Laukkua voi pitää lantiolla, selässä, kainalossa, olalla tai vaikka kokonaan ilman ketjuja. Laukku on valmistettu Suomessa.
 

 
Vihdoin saan kädet vapaiksi ja lenkkeily helpottuu. Tästä oli myös reissussa hyötyä, kun ei viitsinyt isoa olkalaukkua raahata mukana. Kännykkä, avaimet ja lompakko mahtuvat vyölaukkuun näppärästi.
Taidanpa ottaa laukun myös festareille mukaan. Ei haittaa, vaikka sade yllättäisi. Kännykkä on sateelta suojassa eikä vorokaan pääse helposti tavaroihini käsiksi.
 
Näin se muoti kiertää. Minkä taakseen jättää niin sen edestä löytää. Vyölaukut on taas täällä!
 
Omasi voit hankkia; https://nanq.fi/tuote/vyolaukku/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*