Hanna Määttä

Sauma ei ole mikään tavallinen ravintola, se on elämys!

Onnekseni tutustuin kahvila-ravintola Sauman yrittäjään muutamia viikkoja sitten. Olimme kummatkin Viherlandian tapahtumassa mukana ja juttelimme niitä näitä. Keskustelussa kävi ilmi mitä hän työkseen tekee ja mitä on tehnyt. Pitkän linjan yrittäjä hän on jo yli 20 vuoden takaa. Hatun noston arvoinen asia!

Häneltä olen aikoinani hankkinut hääpukuni Krinoliinistä.
En tiennyt koko kahvila-ravintola Saumasta mitään, koska en kaupungilla oikein enää käy. Nyt tiedän ja kävin tutustumassa tähän erinomaiseen paikkaan.
 


Sauma
Sauma on uudenlaisella konseptilla toimiva keskustan yritys, jossa saa varmasti hyvää ja iloista palvelua! Valikoimiin kuuluvat makeat ja suolaiset leivonnaiset, salaattiannokset, toastit sekä Artgelaton jäätelöt. Heillä on myös A-oikeudet eli voi nauttia herkkuja vaikkapa viinin, oluen ja kuohuviinin kera. He ottavat myös huomioon erityisruokavaliot.
 
Suussa sulavia herkkuja.
 
Ja nitä on lisää pöydät notkuen.
 

 
Yksityistilaisuudet
Heillä on sopivat tilat myös yksityistilaisuuksien järjestämiseen (max. 35 hlöä). On sitten kyse perheen juhlasta tai yrityksen koulutuksesta, niin he järjestävät sen asiakkaan toiveiden mukaisesti. He tekevät yhteistyötä Artcatering Oy:n kanssa, jossa keittiömestarit loihtivat Keski-Suomen parhaimpia herkkuja!
 

Viihtyisät ja lämminhenkiset tilat takaavat leppoisan tunnelman.
 

Ompelimon toiminta näkyy myös ravintolan puolella.
 
Heillä on järjestetty ja järjestetään myös akvarelli kurssia, joka on hyvin pidetty ja haluttu kurssi. Tällä kertaa olin tutustumassa Italiaiseen iltamaan, jossa kerrottiin italialaisista tuotteista. Saimme maistaa suussa sulavaa risottoa, nam. Sauma on monipuolinen tapahtumien järjestäjä myös. Kaikki sama katon alta palvelu. Kuinka fantastista. Olipa sinulla idea millainen tahansa kysy rohkeasti heiltä apua sen järjestämiseen.
 
Italialaisten tuotteiden esittelyä.
 
Rakastan oliiveja.
 

 
Herkullinen risotto maistiainen.
 
Kahvila-ravintola toimen lisäksi löydät alakerrasta myös juhlapukuompelimon ja outletin. Sauma myy uusia sekä hyväkuntoisia käytettyjä pukuja. Heille voit viedä pukusi ja mahdollisesti se pääsee heille myyntiin.
 

 
Sauma on tapahtumajärjestäjä, kahvila, ravintola, ompelimo, kokonainen elämys! Siitä on hienot yrittäjät tehty. Osaa yllättää, palvella asiakkaita ja tyydyttää heidän tarpeensa. Paikka on niin kotoinen ja lämminhenkinen, että siellä viihtyy todella hyvin.
 

Voit pitää myös oman taidenäyttelyn Saumassa.
 

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Saumaan!
https://www.facebook.com/ravintolasauma/
https://ravintolasauma.fi/

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*