Hanna Määttä

Miten vahvistaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa? Testissä NovAge Skin Priming Essence.

Olen testaamassa kolme kuukauden jaksoa NovAge Ecollagen tuotteita. NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin avulla on tarkoitus silottaa ulkonäköä vanhentavat juonteet. Tämä ihonhoitorutiini silottaa rypyt ja ravitsee ihoa.
NovAge Ecollagenin sisältämä Tri-peptide-tekniikka ja koisokasvin kantasolu-uute tehostavat kollageenisynteesiä, suojelee soluväliaineen toimintaa ja silottaa ryppyjä sisältä ulospäin.
NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin viisi tuotetta on suunniteltu NovAge-ihonhoitorutiinin noudattamista varten. Tuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä, jotta saadaan parhaat tulokset. (lähde; Oriflame )
 

Testin puolivälissä minulta loppui NovAge Ecollagen Wrinkle Smoothing -seerumi, jonka tarkoituksena on tehostaa voiteiden vaikutuksia. Ohjeessa pyydettiin laittamaan tuotetta yhden pumppauksen verran, mutta kuivan ihoni takia jouduin laittamaan 1,5-2 pumppausta. Mietin, että mikä auttaisi antamaan lisää kosteutta näin kuivalle iholle. Ja mikä edesauttaisi sitä, että tuotteet kestäisivät käytössä pidempään. Sainkin ongelmaan ratkaisun ja se on NovAge Skin Priming Essence.
 

Tiputa muutama pisara hoitonestettä vanulapulle. Aloita leuasta ja jatka pyyhkimistä ulospäin suuntautuvin liikkein kohti poskia ja otsaa. Muista pyyhkiä myös kaula ja dekoltee.    
 
Hoitonesteen sisältämä meripohjainen prebioottiaktiivi auttaa vahvistamaan ja kosteuttamaan ihoa. Ihosta tulee pehmeämpi, ihohuokoset pienenevät ja iho näyttää nuorekkaammalta.
Hoitoneste laitetaan kasvojen puhdistuksen jälkeen ennen seerumia. Tuotetta käytetään kahdesti päivässä.
NovAge Skin Priming Essence tekee ihosta sileämmän ja kosteutetun. Se näkyy seerumin kulutuksessa. Nyt yksi pumppaus riittää seerumia ja ihon pinta on huomattavasti tasaisemman tuntuinen. Lisä kosteutus vähentää myös muiden voiteiden käyttöä. Myös päivä- ja yövoidetta kuluu vähemmän. Eli lisä kosteuden lisäksi tulee selvää säästöä myös muiden voiteiden käytössä.
 

Kun ihon kosteustasapaino on kohdillaan, ei ihoani enää pakkanen kiristä. Kuulas, tasainen ja virkeä iho.
 
Vahva suositus tälle tuotteelle. Tämän ja muut ihoa hellivät tuotteet löydät täältä;https://fi.oriflame.com/products/product?code=33987&store=tarumatikainen

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*