Hanna Määttä

Miss Plus Size Viking Line äänestyksen voitto!

Laskiaistiistai, 13.2.2018, Helsinki-Tallinna päiväristeily Viking Line XPRS ja Miss Plus Size Finland esittäytyy.  Meidän ensimmäinen esiintyminen livenä. Aamulla oli 04:20 herätys soimassa ja lähdimme kohti Helsinkiä ajelemaan autolla. Mitään tietämättömänä tulevista tapahtumista. Päivämme alkoi ensimmäisellä esittely kierroksella Jutta G malliston vaatteiden kera. Mielestäni se sujui kohtuulisen hyvin. Paikalla oli myös mukavasti yleisöä, enemmän mitä luulin tiistain risteilyllä olevan. Meille kerrottiin, että yleisö saa äänestää Miss Plus Size Viking Linen 2018. Ja voittaja tulisi saamaan hyvää kuplajuomaa, kukkia ja tietysti matkalahjakortin Viking Linelle.
Iltapäivällä oli itse the main show, pääesitys. Kolme kierrosta ja kaikissa eri vaatteet. Jutta G-mallisto, Junarosen vaatetus ja Muotiputiikki Helmen mekot. Meitä myös haastateltiin yleisön edessä.

Muotiputiikki Helmen mekot. Hiukset Dream Hair. Meikki Pretty by Flormar.
Oli se jännä paikka kun ei tälläiseen ole tottunut. Hieno kokemus ja antaa taas lisää varmuutta esiintymiseen. Ikinä ei jännitys minusta poistu. Välillä sitä on enemmän ja välillä vähemmän. Kokemusta ei ole koskaan liikaa.
Tuli äänestyksen julkaisemisen vuoro. Jokainen meistä sitä varmaan odotti ja halusi, mutta äänin 30/116 minä sain Miss Plus Size Viking Line 2018 tittelin.

Kiitos kaikille äänestäneille, Viking Linelle ja muille yhteistyökumppaneille! Tämä oli huikea kokemus ja olen ikionnellinen!! Kaikki finalistit ovat ihania ja olemme hurjan hyvä tiimi. Hyvä ryhmähenki ja heidän kanssa on ihana tehdä näitä juttuja! Love you babes!

 
Ei se päämäärä vaan tämä matka!! Nauttikaa leidit kyydistä!
 
Äänestys on vielä käynnissä; http://www.missplussize.fi/, helppoa ja vaivatonta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*