Hanna Määttä

Lippis kelit ovat täällä! Päänaukomislippikset, mitä ihmettä, mitä ne ovat?

Minulla on jo Nanqun ihana päänlämmitin, eli päänaukomispipo. Nyt kelien lämmetessä haluan jatkaa päänaukomista, joten luonnollinen siirtymä piposta on lippis.
Tämän talven päänlämmitin.
 
Nyt alkaa olla jo lippis kelit.
 
Tästä mie tykkään, vähän bling blingiä ja sitäkin enemmän asennetta.
 
 
Mikä on Nanq?
 
Nanq:n voi lyhyesti selittää näin; made in Finland born in Namibia. NanQ tulee yrityksen omistajan nimestä, Nankusta. Ei jokaisella olekaan tällaista uniikkia nimeä, toista ei ole kuulemma koko Suomessa. Nanku syntyi Namibiassa, saaden Namibian kansalaisuuden. Monet ihmettelevät hänen vaaleaa ihoaan. Hän on 100% suomalainen, hän sattui vain ensi-itkut Namibiassa vääntämään, aamuauringon kanssa.  Tätä samaa auringon säihkettä löytyy hänen tuotteistaan. Timantit lähentelevät Namibian kuuluisia timantteja, Afrikan tähteä. Mikä parasta tuotteet ovat valmistettu Suomessa.
 
Made in Finland
 
Nanqulla on laaja valikoima tuotteita. Lippiksiä, pipoja, hanskoja, huiveja ym.
 
https://nanq.fi/kauppa/
 
Kaapissani on käyttämättömiä lippiksiä, vaikka kuinka paljon. Mikään ei vaan tunnu päähän sopivalta eikä ole ulkonäöltäänkään haluttavia. Onneksi voin kääntyä tässäkin asiassa Nanqun puoleen. Sieltä saan sellaisia tuotteita mistä pidän.
 


Tuote on laadukas ja kaunis. Tämä ei jää kaappiin tyhjän pantiksi.
 
Tilasin tuotteen jo hyvissä ajoin, kun näyttää siltä, että ilma alkaa lämpenemään. Postissahan lippis olikin jo ihan muutamien päivien sisällä tilaamisesta. Nopea toimitus, ei tarvinnut tälläisen malttamattomankaan odottaa liian kauan.
Lippis on näyttävä, mutta ei liian bling bling meininkiä.
 

Täydellinen myös ponihännän kanssa. Tässä on asenne kohdillaan.
 
NanQ;n löydät;
https://www.facebook.com/nanQdesign/
https://www.instagram.com/nanqdesign/
 
Kesä olen valmis!
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*