Hanna Määttä

Jolie Box huhtikuu. Käännä katse vartalon keväthuoltoon.

Mikä on Jolie boxi

Jolie box on laadukasta luonnonkosmetiikkaa sisältävä versio joka kuukausi kotiin saapuvasta yllätysboxista. Jolie box on jännittävä ja monipuolinen tapa tutustua luonnonkosmetiikan ihmeellisen ihanaan maailmaan. Jolie box sisältää kuukausittain ajankohtaiseen teemaan liittyvät 4-6 kosmetiikkatuotetta, joista osa on matka- tai näytekokoja. Joka kuukausi paketti sisältää kuitenkin vähintään kaksi normaalikokoista tuotetta. Tuotteet on valittu niin, että ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaiken ikäisille.
Jolie boxin tilaajana saat ihania uutuuksia, limited edition -tuotteita sekä tuotteita ja brändejä, jotka eivät välttämättä normaalisti kuulu Jolien tuotevalikoimaan. Jolie box on tilaisuus testata myös Jolien Bestsellereitä ja klassikkoja sekä itselle parhaiten sopivia tuotteita. Jolie boxin tilaajana olet myös osa Jolien testiryhmää, joka saa kokeiltavakseen uusia Jolien valikoimaan pyrkiviä laatutuotteita, joista pyydämme palautetta boxin tilaajilta. Jolie box voi sisältää myös erityisiä tarjouskoodeja ja lahjakortteja Jolie shopiin, Jolie webshopiin ja Jolie spahan. Jolie boxissa on kuukausittain mukana kirje, jossa kerrotaan boxin sisältämistä tuotteista, raaka-aineista ja käyttötarkoituksista. (lähde; https://kauppa.jolie.fi/)
 

Vartalon keväthuolto

Kesän tuloon valmistaudutaan koko vartalon huollolla. Tämän kuun boxi sisältää kaiken siihen tarvittavan. Kuoritaan talven pölyt pois ja vaihdetaan ihon harmaa sävy kauniiseen kullanhohtoiseen rusketukseen.
 

Absolution La Créme Gommante-kasvokuorinta. Tuote kuorii ihoa sekä mekaanisesti että entsymaattisesti hedelmähappojensa ansiosta. Hedelmähapot ovat peräisin kasviuutteista, kuten mustikasta, sitruunasta, appelsiinista sekä vaahterasta. Kuorinta puhdistaa ja supistaa ihohuokosia sekä kirkastaa ihoa. Kasvojen iho on pehmeä, mattainen ja kosteutetun tuntuinen.
 

Patyka Hydra-Booster Serum on kevään huippu-uutuus. Serum palauttaa ihon luonnollisen kosteustasapainon ja on herkullisen hedelmäisen tuoksuinen. Valkohytykkäsienen uute sekä hyaluronihappo kosteuttavat tehokkaasti ja auttavat ihon pitämään kosteudensa. Ei tahmaa ja imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja huumaavan tuoksuiseksi.
 

Neal´s Yard Remedies Rose & Geranium Body Polish on kukkaiskuorinta valtalolle. Se sisältää arganpähkänänkuorta ja riisijauhetta. Hellävarainen kuorinta tekee ihosta kirkkaan ja silkkisen. Kosteuden iholle antaa sheavoi sekä soija- ja kookosöljyt. Voin sanoa, että paras kuorinta ikinä. Tuote kosteuttaa niin hyvin ihon, ettei kuorinnan jälkeen tarvitse ihovoidetta lainkaan. Iho tuntui mahtavan pehmeältä ja uudistuneelta.
 

Zuii Organic Flora Self Tanning Foam on vaahto, joka saa ihon hehkumaan. Itseruskettava vaahto, jolla saa upean rusketuksen terveellisesti ilman aurinkoa. Kevyt, helposti levittyvä ja nopeasti imeytyvä koostumus. Vaahto sisältää mm. bambumehua, raakakaakaota ja viinirypäleen siemenuutetta. Ne auttavat säilyttämään ihon kosteustasapainon. Iho on kuorittava ensin, jotta saadaan tasainen lopputulos. Vaikutus aikaa pidentämällä saadaan rusketuksen syvyyttä muutettua.
 

Aquis-hiuspanta pitää vallattomat hiukset kurissa mm. ihonpuhdistuksen, kuorinnan, meikkauksen ja treenin aikana. Suojaa hiukset hellävaraisesti eikä tee painaumia hiuksiin. Pannan voi pestä 40 asteessa. Miellyttävä pitää päässä ja pysyy hyvin tarrakiinnityksellä.
 

Huhtikuun boxi oli miellyttävä yllätys. Laadukkaat ja hyvät tuotteet ja juuri kevääseen sopivat. Pientä brunaa iholle ja mielikin virkistyy.
 
Hanki omasi http://jolie.fi/
 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*