Hanna Määttä

BYAS GROOMSTER, silkkin pehmeyttä, puhdas ja terve iho.

Kasvojen iho on nykyään kovilla. Nykypäivän ympäristötekijät vahingoittavat ihomme terveyttä ja ulkonäköä. Ilmansaasteet ja UV-valo synnyttävät ns. vapaita radikaaleja, jotka hyökkäävät solujamme vastaan. Nykyinen ihonpuhdistus tehdään vanhanaikaisesti. Jopa kehittyneemmät harjajärjestelmät vain siirtävät likaa ja meikin jäänteitä puolelta toiselle. Sen sijaan, että ihohuokoset syvä puhdistettaisiin, iho puhdistetaan vain huonosti pinnalta.
 
Ihohuokosillamme on paljon tärkeitä tehtäviä. Ihon pinta tukkeutuu kuitenkin enenevässä määrin ollessaan alttiina ympäristön lialle, kuten ohuelle pölylle ja muille hiukkasille, kuolleille iho soluille, meikeille ja talille. Tämä altistus on nykyään jopa 10-kertainen verrattuna aiempaan. Seuraukset ovat vakavia: Ihon sisään loukkuun jäänyt lika ei pääse poistumaan huokosten kautta, hengittäminen eli hapen ja hiilidioksidin vaihto vaikeutuu, kosteutta ei imeydy ja myös ihomme luontainen happosuoja heikkenee. (lähde; BYAS Professional Home Beauty Hi-Tech, ohje )
 

BYAS GROOMSTER
Maailman ensimmäinen patentoitu hi-tech -kauneuslaite, joka yhdistää“Sonic Micro Circulation” ja iontoforeesi-kauneusteknologiat joustavien ja sähköä johtavien vallankumouksellisesta ja uniikista “Ionto-FLEX” -materiaalista tehtyjen kuitujen kautta. Groomster mahdollistaa ihon syväpuhdistuksen ja -detoksikaation kanavoimalla korkeasti aktiivisia ainesosia ihon syvempiin kerroksiin kauneushoitolatasoisesti kotikäytössä. (lähde; BYAS Professional Home Beauty Hi-Tech, ohje)
 

Iho puhdistuu samanaikaisesti niin pinnalla kuin syvyydestä. Puhdistus tuloksen tuntee välittömästi. Koskaan ei ole ihoni tuntunut yhtä pehmeältä, virkeältä ja puhtaalta kuin Groomsterin käsittelyn jälkeen.

Groomsterilla imeytetään puhdistuksen jälkeen päivä- tai yövoide kasvoille. Laitteella saadaan voide imeytettyä syvempiin iho kerroksiin. Miksi levittää voidetta vain ihon päälle missä siitä ei ole mitään hyötyä.
Groomster on monipuolinen laite, jolla puhdistat ja ravitset ihoa. Pelkästään tällä laitteella pääset jo ihon hoidossa pitkälle. Tämä on hyvä valinta myös meille ”laiskoille” ihon hoitajille. Pese aamuin illoin iho ja imeytä aamu- tai yövoide. Muutama minuutti ihon huoltoa ja ihosi voi hyvin.
 

Tuotteita voi käyttää myös nuoret, joilla on iho-ongelmia, paha akne. Kalliit kosmetologin puhdistus hoidot voit tehdä nyt kotona murto-osalla mitä hoidot kauneuskeskuksissa maksaa. Ja juuri silloin kuin sinulle sopii. Helppo ottaa päivä rutiiniin mukaan, kun kasvosi puhdistukseen menee 1 min.

Kasvosi on käyntikorttisi ja se on ensimmäinen asia, johon kiinnitetään huomiota. Miksi siis et pitäisi siitä huolta. Helpommaksi se ei enää tästä tule. Luonnollista huolenpitoa.
Joulukin on tulossa, joten tässä myös oiva lahja vinkki!
 

Jotta laite toimii oikein ja saat tuloksia, täytyy sitä käyttää säännöllisesti ja oikeilla tuotteilla. Tuotteen hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa käänny ammattilaisen puoleen.
https://www.facebook.com/MaritasBeautyCare/
Hemmottele itseäsi ja lompakkoasi. Minun valintani on BYAS GROOMSTER.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*