Pyöräilevä toimistorotta

Tuulesta ja tuiskusta vesikeliin

Nyt on parin päivän sisään saanut pyöräilykeliä laidasta laitaan. Lauantaina tyrkkäsi lunta toistakymmentä senttiä ja mahdollisti pienimuotoisen umpihankipyöräilyn. Kumpumäen suunnalla aurauskalusto heräili vielä talviuniltaan, joten pääsi hyödyntämään joko neitseellistä lumivaippaa tai sitten autoilla tampattuja uria.

reittivertailu_01

Lumi tuli, lumi meni. Maanantaina  ajettiin hiekoitetulla asfaltilla tai ihan vaan asfaltilla. Tai siitten paljaalla soratiellä joka muuttui peilijäiseksi luistinradaksi. Pyydysmäkeen ajellessa oltiin yhdessä oikealle kaartuvassa mutkassa jännän äärellä. Tilannenopeus liian suuri ottaen huomioon että vastassa oli reilusti sisäkaarteeseen kallellaan oleva mutka. Aivan vetisenä peilijäänä ja pohjalla odotti tulviva oja. Nastarengas piti eikä tullut uimareissua.

reittivertailu_02

Pyörälenkeiltä tulikin ulkoisesti ihan erinäköinen mies ja kalusto. Lauantaina kuskilla oli hangessa tunkkaamisen jälkeen reidet ”hieman” tukossa, mutta niin oli pyöräkin.

pyoravertailu_01

Maanantaina ei riittänyt enää pelkkä harja pyörän putsaamiseen, vaan piti tarjota vähän myös pesuainetta ja vesisuihkua. Itseasiassa koko ukolle.

pyoravertailu_02

Jään mielenkiinnolla odottelemaan mitä tämä talvi tuo tullessaan. Pääseekö vetäisemään vielä helmikuulle ihan rehellisen kunnon maantielenkin asfaltilla!

Kommentit (1 kpl)

  • Annika Liinanki

    Saa nähdä tuleeko enää lumia! Pääsin minäkin aloittamaan nyt pyöräilykauden aika paljon aikaisemmin kuin yleensä! :) Nastarenkaita kun minulla ei vielä ole ja olen joutunut tyytymään sisäpyöräilyyn…

    Mukava seurata ainakin toisten talvista pyöräilyä :)

    Mukavaa alkanutta kevättä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*