Pyöräilevä toimistorotta

Viipyy-gaala 2016

Viipyy-gaalan 2016 väkeä (kuva: Petri Kuntsi 2016)

Viipyy-gaalan 2016 väkeä (kuva: Petri Kuntsi 2016)

Viitasaaren Pyöräily-yhteisön pyöräilyvuosi päättyi 3 kerran epävirallisen viralliseen gaalailtaan. Seurakuntatalon pieni sali nitisi liitoksistaan kun pari kymmentä pyöräilyihmistä kokoontui muistelemaan mennyttä pyöräilykautta. Koollekutsujana oli vuonna 2015 Viipyyn vuoden pyöräilyteko palkinnolla palkittu Seija Ruuska, joka oli organisoinut tilaisuuden kokoamansa raadin avustuksella. Raatiin kuului tänä vuonna Seijan lisäksi Harri Korhonen, Pertti Ruuska ja Päivi Koivisto.

Raadin esittelyn jälkeen kilometrikisan joukkueen kapteeni, eli allekirjoittanut, esitteli parin kymmenen kuvan otoksen joissa käytiin läpi Viipyyn seikkailuja vuodelta 2016. Ja paljonhan siihen oli mahtunut. Talvella kierrettiin jäitä pitkin kirkkosaari, ajettiin jääklassikko Tour de jäätiet, osallistuttiin Kuopiossa Finland Ice Marathon jääpyöräilyyn ja 17 pyöräilijän voimin Talvikilometrikisaan. Kevään korvilla järjestettiin päättäjäpyöräily, ABC:n pyöräilytapahtuma ja osallistuttiin joukolla kansalaisopiston järjestämälle pyöränhuoltokurssille. Kesällä ajettiin isommilla ja pienemmillä porukoilla ympäri Viitasaarta. Huopanankoski, Suovanlahti, Soliskylä, Ilmolahti, Pyydysmäki, Wiikinkartano, Löytänä, Kymönkoski jne. jne. Eipä taida löytyä kolkkaa jossa ei Viipyyn värejä olisi näkynyt. Syksyllä ehdittiin vielä ajaa sorateilläkin kun kisakauden päätöslenkki ajettiin Kolarin Riston isännöimänä Vuorilahden suunnalla ja Keihärinkosken Koskitupa käytiin tarkastamassa Tour de Ylä-Keitele pyöräilyssä. Kuvakavalkaadin välissä ojennettiin kapteenin kunniakirjat kaikille Talvikilometrikisassa mukana olleille (17 diplomia) ja Kesäkilometrikisassa yli 1000 kilometriä ajaneille (28 diplomia).

Kollaasi pyöräilykauden 2016 tapahtumista: Huhtikuussa ABC:n pyöräilytapahtuma, Tammikuussa ajeltiin kirkkosaaren ympäri, toukokuussa käytiin Myllytuvalla ja syyskuussa Vuorilahden suunnalla sorateillä. (Kuvat: viipyyläiset 2016)

Kollaasi pyöräilykauden 2016 tapahtumista: Huhtikuussa ABC:n pyöräilytapahtuma, Tammikuussa ajeltiin kirkkosaaren ympäri, toukokuussa käytiin Myllytuvalla ja syyskuussa Vuorilahden suunnalla sorateillä. (Kuvat: viipyyläiset 2016)

Viipyyn Vuoden pyöräilyteko palkinto 2016 ojennettiin Keijo Kuhalle (Kuva: Petri Kuntsi 2016)

Viipyyn Vuoden pyöräilyteko palkinto 2016 ojennettiin Keijo Kuhalle (Kuva: Petri Kuntsi 2016)

Raadin jäsenistö Seijan johdolla oli tehnyt tarkkaa työtä kun olivat valinneet Viipyyn Vuoden pyöräilyteko – huomionosoituksen saajan vuodelle 2016.. Pienin vinkein raati paljasti kriteerejä ja ominaisuuksia joilla tänä vuonna palkittu on ansainnut huomionosoituksen. Kyseinen henkilö on tuonut mukanaan viipyyläisille laajan osaamisensa pyöräilyn joka osa-alueelta ja on jakanut tietoaan niin kurssien muodossa kuin myös pyöräretkien varrella. Erityisesti vaakakupissa painoi se, että hän on lisännyt osaamistamme pyörän huollossa ja säädöissä. Pokaali ja kunniakirja ojennettiin Keijo Kuhalle ja sen luovutti pokaalin haltija Seija Ruuska.

Illan musiikista vastasi laulu- ja soitinyhtye ”Ihan läpäl” (Siru Ruuska, Joonas Laine, Ella Kemppainen, Ella Puranen ja Ella Manninen) ja tietokilpailuviihteestä Harri Korhonen joka veti liikennesääntöpoliittisen tietokilpailun runsain palkinnoin. Illan päätti kakkukahvit ja lisää valokuvia Viipyyn pyöräilyvuodesta.

Upea Viipyykakku oli Malla Närhisalon tekemä ja toimeksianto oli poimittu hyvän tahdon puun lehdestä.

Upea Viipyykakku oli Malla Närhisalon luomus ja toimeksianto oli poimittu hyvän tahdon puun lehdestä.

 

Laulu- ja soitinyhtye "Ihan läpäl" esitti Adelen "Someone like you" ja Egotripin "Älä koskaan ikinä".

Laulu- ja soitinyhtye ”Ihan läpäl” esitti Adelen ”Someone like you” ja Egotripin ”Älä koskaan ikinä”.

 

Kiitokset kuluneesta pyörälyvuodesta koko Viipyyn porukalle.  Tavataan talvikisan ja viimeistään toukokuussa alkavan kesäkisan merkeissä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*