Pyöräilevä toimistorotta

Rautareidet Rautalammille

Elokuun lopulla Viitasaaren Seurakunta, Viitasaaren Reserviupseerit ja Viitasaaren pyöräily-yhteisö järjestävät pyöräretken Viitasaaren vanhaan emäpitäjään Rautalammille. Ohjelmassa on kahden päivän aikana 215 kilometriä pyöräilyä hyvässä seurassa ja yöpyminen ja palautuminen Törmälän leirikeskuksessa saunoen ja makkaraa paistellen ja sunnuntaina ennen kotimatkaa Jumalanpalvelus Rautalammin kirkossa.

18.6. koontuivat järjestävien tahojen edustajat suunnittelemaan pyöräretkeä Antti Hiltusen kutsumana seurakuntatalolle. Lukkoon lyötiin reitti (Suovanlahti – Vesanto -suunta paluumatkalla hieman reittiä muuttaen), suunniteltiin hyviä taukopaikkoja ja käytiin läpi aikataulua sekä mainosstrategiaa. Lukkoon lyötiin ainakin se, että tapahtuma järjestetään 23.-24.8.2014 ja lähtö on lauantaiaamuna klo 8.00. ja se että tästä tehdään hieno reissu pyöräillen Pohjois-Savon maisemiin asfalttiteitä pitkin.

Joten pistäkääpä jo kalenteriin ylös ja eikun aloittelemaan tiukkaa treeniä retkeä varten. Reilu sata kilometriä suuntaansa on ajettavissa mutta ei aivan kylmiltään. Lähi viikkoina tehdään vielä viimeisimmät tarkennukset ja sen jälkeen alkaa tiukka mainostaminen tapahtuman ympärillä! Olkaapa kuulolla!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*