Pyöräilevä toimistorotta

Juhlahumusta talvikisaan

talvikilometrikisa-logoJuhlat on juhlittu ja on aika palata arkeen. Fillarit ovat lojuneet tallin perällä muutamaa satunnaista lenkkiä lukuunottamatta. Hieman on haetuttanut motivaatiota lyödä sopivaa vaatetta niskaan ja lähteä sotkemaan hankeen. Onneksi kuitenkin apu tuli  Pyöräilykuntien verkosto ry:ltä.

Pyöräilyvuosi alkoi todenteolla kun Talvikilometrikisa starttasi 1.2. Alkuvuosi meni vähän laiskotelessa, mutta nyt on taas joku motivaatio lähteä sotkemaan. Eli joukkueelle kilometrejä kasaan. Talvikisaan on lähdetty hieman matalammalla profiililla. Kilometrkisan sivut ovat uudistumassa ja kaikki toiminnot eivät ole käytössä. Joukkue sinne saatiin luotua ja porukka pääsee rekisteröitymään ja ilmottautumaan mukaan haluamaansa joukkueseen, mutta siinäpä se sitten onkin. Top-10 tulokset näkyvät etusivuilla sarjoittain ja joukkueen kokonaistuloksenkin saa kaivettua jostain, mutta esimerkiksi allekirjoittanut, joukkueen kapteenina, ei näe sitä montako jäsentä joukuueessa on saatika että ketä he ovat. Joten ryhdytään lyömään isoa rumpua jahka sivut pelaavat niin että niistä hieman enempi iloa olisi. Toivottavasti sivut ovat valmiit ennen hyvissä ajoin ennen talvikisan päättymistä.

Mutta jos joku haluaa mukaan polkemaan arktisia kilometrejä Viipyy – Team Viitasaari joukkueeseen, niin tervetuloa! Joukkueen osallistumiskoodin saa allekirjoittaneelta. Viitasaaren pyöräily-yhteisön asioita puidaan Facebookin puolella Viipyy – Viitasaaren pyöräily-yhteisö -sivulla ja julkaisukelpoisista asioista (tapahtumista, porukkalenkeistä yms.) infotaan Viipyyn epävirallisilla kotisivuilla. Tulevana maanantaina pääsee jo tuumailemaan ja kuuntelemaan juonimisia tämän vuoden varalle kun pyöräilijät kokoontuvat seurakuntatalolle kokoustamaan. Eli maanantaina 10.2. klo 18.00 paikalle jos rennonletkeä pyöräily löysin ketjuin kiinnostaa! Ideoita tuntuu olevan yhdellä jos toisella, joten mitäpä sitä itsekseen asioita hautomaan.

reitti_mtbLunta ei ole vieläkään niin paljoa että hirveästi menoa haittaisi. Vaarinvuoren ja Kurkela/Rauhaniemen polkuja on tullut ajettua sekä kevyenliikenteenväyliä. Ja jos aurausjälki ei väylillä miellytä niin oikein loistava baana on ajaa Savilahdesta luistelurataa pitkin Myllärinpuistoon. Tästä radasta 110% kunnia ja syvä kumarrus Mikko ”Mihu” Hakoselle, joka on pyytettömästi pitänyt väylää auki. Nastattomalla renkaalla hiukka lipakkaa, mutta nastarenkaalla saa huidella aika huolettomasti. Ensimmäisellä testilenkillä mutkaan hiukka liian suurella tilannenopeudella ja siinäpä ei paljoa ehtinyt maisemia ihailla kun fillari poistui alta ja äijä pötkötti jään pinnassa.

Tällä hetkellä Viipyy – Team Viitasaari on ajanut Talvikilometrikisassa 138,6 kilometriä eli statistiikan mukaan 27,7 kilometriä per nenä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*