Nupit kaakkoon

Vaadin alennusta Metallican keikkalipusta (plus rämäkkä setti viikonloppuun)

Nämä herrat päättävät maailmankiertueensa 14 kuukauden kuluttua Suomeen.

Eilen julkistettiin tieto Metallican kahdesta toukokuisesta Helsingin keikasta. Kun silmäilin tiedotetta ensimmäisen kerran, meni vuosiluku ohi. Luulin hetken, että kyseessä on tämän vuoden toukokuu. Vaan ei, ensi viikolla myyntiin tulevat liput avaavat Hartwall Arenan ovet ensi vuoden toukokuussa. Siis 14 kuukauden kuluttua!

Mistä sitä tietää, onko tuolloin enää edes elossa?

Kaukaista päivämäärää enemmän ihmetytti kuitenkin tieto siitä, että lipun ostajat saavat kaupan päälle Metallican viime marraskuussa ilmestyneen Hardwired… To Self-Destruct -albumin. Joko diginä tai cd:nä.

Tähänkö on musiikkibisnes tullut? Maailman suosituin raskaan rockin esittäjä joutuu jakelemaan uusinta levyään keikkalipun kylkiäisenä?

En tykkää. Varsinkin kun olen oman kappaleeni hakenut kiltisti levykaupasta viime marraskuussa. Meille levyn ostaneille kuuluisi alennus keikkalipusta.

No, se siitä.

Kuten kalenterista näkyy, on tänään taas perjantai. Väsäsin Spotifyyn viikonloppua varten toivottavasti viihdyttävän starttisetin, se löytyy alta.

Mainostan samalla uutuuksia listaavia Spotify- ja Youtube-soittolistojani, ne löytyvät alta. Kannattaa tilata, niin pysyt kartalla siitä missä soittolistaradioiden ulkopuolella mennään.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*