Nupit kaakkoon

Paljasta pintaa, väkivaltaa ja käsinukkeja

Saapa nähdä, milloin Google lanseeraa kuukausimaksullisen version Youtubesta. Sopivan summan pulittamalla saisi käyttää videopalvelua ilman mainoksia. Pelialan tämän hetken kuuminta hottia edustavan Destiny-pelin trailerin alku alkaa olla sen verran tuttu, että olen kohta valmista kauraa maksajaksi. Sen verran usein (lue: joka ikisen viime aikoina avaamani videon alussa) ko. mainos tuntuu tulevan.

Mutta asiaan. Väsäsin alkavan viikonlopun kunniaksi vajaan 40 musiikkivideon soittolistan tänä vuonna tulleista videoista. Se on jatkoa alkuvuodesta tekemälleni vastaavalle listalle. Pääpaino on 1-2 kuukauden aikana tulleissa teoksissa, mutta on mukana joitakin alkuvuonnakin valmistuneita videoita.

Uusinta uutta edustavat muun muassa jyväskyläläistäkin verta sisällään pitävän Estado Novon tänään julkaistu On Going, sekä Stam1nan ja Kotiteollisuuden samaten tänään tulleet uutuusvideot.

Paljasta pintaa tarjoilee ainakin Slashin World On Fire. Väkivaltaa on luvassa muun muassa Slipknotin ja John Garcian videoissa. Käsinukkeihin luottaa puolestaan tänään uuden albumin julkaiseva norjalainen heavy rock -yhtye Audrey Horne. Lopussa tarjoillaan vielä pieruhuumoria Fart Metalin muodossa.

Videolista löytyy upotettuna alta ja täältä.

Ai niin, mainostanpa vielä Spotify-käyttäjille tämän blogin kanavaa ja erityisesti Vuoden 2014 -satoa soittolistaa. Päivitän sitä taajaan uusilla bongaamillani biiseillä. Tätä kirjoittaessa mukana on 123 kappaletta.

Lupsakkaa viikonloppua!