Hulukkosen jutut

Mökki myynnissä .

Jotenkin mie tykkään etten minä ole kuitenkaan mikkää ihan paskakorven antti .
Perjantaina sain tietää että Kolokulla nostetaan yhtä vanhaa vilja-aittaa ylös, joka on painunu maahan. Siellä aittaa nostettiin traktoreilla ylös ja laitettiin uutta hirttä lahonneitten tilalle. Pimijän tultua lähettiin emojen viereen joilla sellainen on ! Mie se tulin Tyyneni luo pusut ei ollu kortilla,eikä tyrkkiny että piehäen koskee .

Lauantaina jatkettiin talakoita. Laitettiin murskeet kivijalan alle jonka päälle laatat ja harkot . Jo vain siihen tuloo mahtava aitta. Isäntä joka on minun ikäinen kertoi mulle
kun häneltä kyselin miksi tätä puurtamista tehdään. sanoi että kun tuo suku kasvaa niin suureksi ettei kesällä Pirtissä sovi nukkumaan kaikki . Voin kertoa että kyseinen Hirsipirtti on Kolkun isoin tai ainakin toseksi isoin Suuresuomäen jälkeen.

Tää sunnuntai meni Ruotsinvieraitten auttamisessa. Tässä minun naapureina asuu Gusafsbergissä asuva Urpilaisen pariskunta jotka olevat jo lähes 80 vuotijaita eivätkä jaksa enää tehdä oikeastaan mitään fyysistä työtä. Koin että minun kuuluu auttaa heitä siten kun omat resurssit riittää. Muuten siinä olisi sellainen pieni Mummonmökki myytävänä jos jotain kiinnostaa otakaa yhteys minuun p, no on puhelinluvellossa.
Samaisenmökin myynnistä tulee mieleen Jouko Sallisami mieleen, ajeltiin pitkin pitäjää että saatiin kaupanvahvistajan allekirjoitus.Kerran oltiin menossa Ilmolahdelle hakemaan kaupanvahvistajan allekirjoitusta Heikki Leivoselta, nimi saatiin .

Siltä samaiselta reisulta jäi mieleen traakinen tapaus.. Oliko viikko vai muutava päivä kun samaisena viikonloppuna oli nuoriso juhlinut Viitasaaren kylällä ja joku nuori poika oli kertonu muille että menkää Hännilänsalmelle niin näätte komijan lennon. Tämä kyseinen poika ajoi sen sillan kaiteiden vaijereita ylös ja sieltä tuli alas jorpakkoon. Joukon kanssa käytiin katsomassa sitä autoa poliisilaitoksen takana. Ei unehdu koskaan!!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*