Hulukkosen jutut

Vaikeuksia vanhuksilla päästä äänestämmään .

Seutuun oli kirjoittanu kolumnistin Piia Saarenketo veikeästi veänti vanhat sanonnat ylösalasin . Ykstotinen lukia sanois vanhansannonnan mukaan , että kirjoittaja noussu perse eellä ylös ! Minua se vain nauratti , niinkuin oli tarkoitettukin .

Toinen asijani on semmoinen ettei pahemmin naurata , eneminkin voisin sanoa että kyllä minä niin mieleni pahoitin .
Meillä oli täällä eilen tään asukasyhdistyksen hallituksen kokous , jossa otin esille sen että miten tänne on järjestetty nuo vaalit ?
Sellaisen selityksen sain että tännään tullee päiväkeskukseen vaalivirkailiat ja siellä saa äänestää ,,,Mutta vain ne jotka asuu päiväkeskuksessa ! Eli me jotka asumme näissä rivitaloissa ei voi äänestää siinä samassa yhteyvessä ??????? Täällä on kuitenkin 60-70 potentialista äänestäjää joita ei varmasti viijä äänestyspaikalle . Syitä on useita yksi on että 99% ovat liikuntarajoiteisia . Minusta olisi ollu niin yksinkertaista että oisivat saanu äänestää Päiväkeskuksesa kun sinne kerta ne vaalivirkailiat tuli , mutta ei ! Mulle kerrottiin etteivät voi äänestää kun tää on laitosäänestys ! Viitasaarella On tehty polittisena päätöksenä että Kyläkunnilla kiertää Kirjasto-auto jossa voi kyläläiset äänestää . Onko tää polittisesti ylivoimainen päätös että nää vanhukset voisivat suorittaa tuon äänestysoikeutensa tuossa Päiväkeskuksessa ? Minusta tää on häpiä ellei tuota muuteta .
Terv Lola & Olavi !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*