Hulukkosen jutut

Kuhhaa ja tirripaistia .

Päivää te työtätekevät ja raskautetut , eikä pijä unohtaa kullannuppuja ! Minä kun löysin nyt tuon uuvven harrastuksen , niin sen parissa männöö päivät että hurahtaa . Nimittäin kun hommasin sen Kirjastokortin jolla oon lainannu valamiiks luettuja kirjoja . Viimesimmät kirjat oli Kari Hotakaisen , ihmisen osa . ja Nätti Jussin elämänkerta .
Öylön otin vappaata ja ajelin Kolimalle vonkoamaan jos vaikka sais kalloa , kun kuulin kylältä että Vauhkonen ja Stranius kokevat verkkojaan . Kalloa tuli ihan mukavasti , eivätkä ilenny olla antamata mullekki . Pari kuhhaa sain ja Ari vielä fileerasi ne mulle valamiiks . Noapur , Bengt Niilson toi vielä jäläkiruuvvan !
Kyllä tässä kelepoaa .
Viime perjantaina kävin Nestorista ostamassa tirripaisti läskiä , otin vähä leikkelettäkin ja potturieskan . Kun tulin kaupasta ulos nii eiköhän Bussi ollu ajanu siten etten peässy lähtemään heti . No minä heitin ostospussin autoon penkille ja aattelin että vejän tupakin siinä lipan alla olevalla penkillä . Siitä kun sitten aikanaan peäsin että lähen , autoon mäntyäni Lola nuoleskeli viiksijään ja oli vähä silleen kuin olisi anteeksi pyytäny ! Taisipa Hulukkoselta lipsahtaa rumasana ja Lola penkin alle että vilahti . Se oli pistäny läskit kaposeen naamaasa ! Onneks sitä sai siitä kaupasta lissää ! Halitulihei tv Lola & Olavi 💋

Kuvan mahdollinen sisältö: ainakin yksi henkilö, lumi, lapsi, ulkoilma ja luonto
Kuvan mahdollinen sisältö: ulkoilma ja vesi
Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka
Kuvan mahdollinen sisältö: ruoka ja sisätila

Kommentit (1 kpl)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*