Hulukkosen jutut

Veronpallautukset on tiukassa nyt Ruotsista

Piti ruveta rullaamaan tätä sivuani taaksepäin ja kahtoa , että milloinkahan minä kirjoitin sivulleni että nyt on tulossa Ruotsista repullinen rahhaa ? Se oli 19 , 12 – 2018 . Nimittäin se raha eijoo vieläkään minun tililläni ! Sen sijaan tapahtunu on tuon päivämäärän jäläkeen vaikka mitä . Minä soitin sinne täman vojen tammikuussa , jolloin ne sanoi mulle että me emme maksa sitä palatusta ulkomaan pankkitilille , vaan me lähetämme sen shekkinä . No kun sitä shelliä ei alakanu kuulumaan , niin minä soitin yhelle kaverille Haaparantaan jolle annoin pankkitilinumeroni ja henkilötietoni ja pyysin että kun sinulla on parempi kielitaito niin soitappas sinä ja tyrkytä tuota tilinumeroa .
Mutta eihän ne ollu antanu hänelle mitään tietoja minun veronpalautuksistani , olivat sanoneet että me lähetetään Hulkkoselle kirje . Kirje tulikin ihan muutaman päivän päästä , Kirjeessä pyyvettiin lähettämään minun pankista todiststus joka on pankin allekirjoituksella ja minun tilinumerolla , Semmonen sinne lähetettiin ! Sen jäläkeen sieltä tuli Danskepankenin shekki joka oli päivätty 25 pv maaliskuuta 2019 . Minä menin OP ,n 2pv huhtikuuta vaihtamaan shekkiä rahaksi , mutta sitäpä ei voitu vaihtaa rahaksi Viitasaarella vaan se lähetettiin Jyväskylään !
Virkailia sanoi mulle että jos rahat ei ole ilmestyny tilillesi kahenviikon kuluessa niin soita mulle ! Elähän mittää tää virkailia
soitti mulle 16 pv huhtikuuta ja kertoi että shekki tuli bumerangina saatteena tieto että pankki ei lunasta shekkejä 1 , 4 -2019 jälkeen ? No perkele tulipa tenkka tenkka poo ! Mietimme virkailian kanssa että mitäs nyt ? Minä kysyin virkailialta että onko suomessa Danskepankkenia johön hän vastasi että hänellä on netti auki ja on Helsingissä konttori . Mutta en uskalla soittaa kun en ossaa Ruotsia ! Minä siihen etten minäkään voi soittaa kun olen täällä Kumpumäillä eikä mulla ole täällä mitään asijaa koskevia dokumenttejä !
Sovittiin niin että hän lähettää shekin ja minun tilinumeron sinne Danskepankin konttoriin oletimme että sieltä pistävät rahan minun tililleni . mutta mitä sitä paskoa ! Olivat lähettäny shekin ruotiin verottajalle . 10,5 -2019 kirjattu kirje tuli jälleen verottajalta ruotsista , jossa pyyvettiin omalla allekirjoituksella ja tilinumerolla maksupyyntö kuukauden kuluessa , muuten asijankäsittely päättyy . Kirje on lähteny tänään ! Seon nyt korkeimman käres !
Joskus kun asija mänöö vaikiaksi nii seon tosi vaikijaa !
Tätä ennen meni vielä vaikeammaksi se minun eläkkeele pääsy . Siihen piti pyytää jo apua ministeriltä ja kansanedustajalta . Eläketurvakeskus jopa valehteli mulle . Joskus tiettää nää puhdetyöt tarpeettoman paljon turhanaikaista työtä . Minä olen uhrannu aika paljon aikaa miettimiseen että mistä tää johtuu , eräänlainen tutkimus . Tulos on että ellet pääse asiaa hoitamaan henkilökohtaisesti yhden ihmisen kanssa , niin asia mutkistuu !
Koitetaanhan sitkutella tv Lola&Olavi !🤔🤫🤧👎🕵️‍

Kommentit (3 kpl)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*