Hulukkosen jutut

Mahavaivoja ja Kaupunki reissu

Jos tää ois päiväkirja ! Niin luulisin kirjoittavani sen jotekin näin !
Rakas päiväkirjani . Tyyne herätti minut klo puoli viisi ,päästin sen ulos ja sitä ootellessani poltin yhen sätkän . Sitten päästin sen sisälle enkä antanu sille vielä sitä aamuruokaa jonka se yleensä saa, oli vielä niin aikaista . Mentiin takaisin peitonalle ja nukahdimme , kunnes Tyyne herätti jälleen klo 7oo . Sama kierros kuin aikikaisemmin sillä erotuksella että minä pistin kahvin tippumaa otin mömmöt ”lääkkeet” ja annoin Tyynelle ruuan. Siinä kahvia juodessa tuntui mahassa outoa nipistelyä ajattelin päästäiskö pierun mutta en uskaltanu,eppäilys oli vähän toisen suuntainen . Oli se mukavaa ettei ollu pakkasta sillä en joutanu paremmin pukeutumaan vaa hyppäsin saappaisiin ja vitomaan helevetinmoista kyytiä pihanperälle loppumatka silleen tasajalakaa hyppien kun puristaa pakaroita yhteen . arveluni oli oikea niin rävähti kuin varpusparvi lentoon ! Pois tullesani tuli mieleeni että olipa vähällä käyvä kun sille entiselle miehelle. Mies paskanti housuinsa ja kaverit kyseli että kuin sulle noin kävi niin hän selitti sen siten että söin hernesoppaa ja siinä sopassa oli yksi musta herne ja ne vihreät herneet alako ajamaan sitä mstaa hernettä takkaa , Niin minä aattelin että päästän sen mustan herneen pois niin loppuu se tappelu . Ja kun päästin sen mustan herneen niin ne vihreät herneet tuli perässä.
Käytiin siinä Junikan Karin kanssa Viitasaarella ostoksilla . Kari on omanlaisensa persoona tää lähtö oli sovittu jo keskiviikkona hän kerkesi soittaa mulle ainakin neljä tai viisi kertaa mm kello ajoista ja että missä minun täytyy käydä ja missä hänen . Meinasin jo kyllästyä , Minun käyntini päätarkoitus oli käydä syömässä keilahallilla kun siellä oli Joulupöytä . Syykin siihen oli se että kun tässä yksin olen niin en ala Jouluruokia senkummemmin laittamaan.Joten minun Jouluni on siltä osin vietetty ! Mutta parasta oli se että tullessa ilmeni että Karilla oli Termospullollinen kahvia mukana hän pyysi että pyssäytä johonkin bussipysäkille niin juuvvaa kahvit Minä katoin hölömönä että mitä se horisee ? No minä kysyin onko sulla kanssa voileipiä tai kahvileipää ? Ei ollu jote kieltäynnyin pyssäyttämmään. Sanoin että pärjäätö jos ajetaan meille ja juuvvaa kahvit sitten .
Kottiin päästyäni Tyyne oli paskantanu lattialle ! Voi helevetti tään paskan kanssa läträäminen ei lopu koskaan !!!!!!!!!!!!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*