Hulukkosen jutut

Hyvvää puuroa .

Aamutoimet tehty! Koiralla on vielä kello talviajassa,könysi kuuden aikaan selän päälle könyämään ja nuoli naamaa että nousehan päästään ulos ja ruokaa antamaan. Niinhän se piti päästään ulos keitin kahveet, otin Apteekin tuotteet, pistin uuniin tulet ja sitten keitin mannapuuron.

Se on taiteenlaji tuo mannapuuron keitto , siinä ei sovi olla muuta askaretta samaan aikaan tai se palaa pohjaan, niinkun mulla nyt kävi.
Onneksi tuo Tyyne on sellainen esipesijä,se kalttasi kattilan pohjan läes puhtaaksi, pistin siihen astianpesuainetta ja kiehautin vettä huommenna on helppo nakki pestä.

Tuli mieleen yksi juttu jonka olen kuullut joskus kauan sitten. Eräs mies oli ottanu vaimon jonka piti keittää kaurapuuro ukolle joka aamu. Mutta ukko marisi siitä puurosta joka kerta että ei tää oo hyvvää Äiti kun keitti kaurapuuron nii se oli hyvvää. Niinpä eräänä aamuna nuorikolta puuro paloi pohjaan suuttui siitä ja paiskasi kattilan pöytään, ajatteli mielessään että syököön tuon marisee se kuitenkin. Vain älähän huoli ukko alkoi syömään puuroa maisteli sitä aikanssa, ja rimusta alkoi kehumaan että nyt on hyvvää oikein hyvvää justiin kuin Äidin keittämää !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*