Hulukkosen jutut

Ei löyvy joulumorsianta !

Eipä tässä pirumpia , mänöö voan nuo päivät nii että vilahtaa . Het kun alakaa valakiamaan nii rupijaa pimeneen . Minä tässä oon joutessani ehtiny Keskisuomalaisen henkilökohtaselta plstalta joulumorsianta , eijoo oikein sopivaa vielä löytyny . Vaikka ikähaitari on suhteelisen levee nii en minä niihen mahu . Sitten kun ois kohilleen , nii piäis olla hyvän toimeentulon ommaava kun pitäis tulovan morsiammen pikku laina hoitaa . Akattomana se Hulukkonen kuoloo ! Perkele minä ala , olokoon !
Minä en uskalla lähteä tuon Hakkaraisenkaan linjalle kun ei sekkään näytä tuottavan tulosta ” ainakaan positiiviseen suuntaan ” Kekkosessa kävin päivällä Kahvilla . Sonja kuhtui minut . Siellähän oli kastettavaa vaikka minkälaista ja pukki oli jättäny mulle lahjoja ! KIITOS !
Joulua nyt tuputettaan joka tuutista nii jotte sekkaan meinaa mahtua . Minun jouluni tulee olemaan tosi rauhallinen , en aijo sortua kauppiaitten uhriksi . No porkkana ja lanttulaaikot ostan ja jos hakisin Nestorista valamiiksi siivututtua kinkkua ! Joulutorilta ostin kuiva kakun ja joulutortut . Näillä männään !
Mitäpä tähän muuta kun että joulun odotusta teille kaikille ! Olokeahan siivosti tv Lola ja Olavi !

Kommentit (2 kpl)

  • Atalmiina

    Mikä se on tuo joka Jouluinen ilmiö tuolla Mäntykankaan hautausmaalla? Jonotetaan jonottamisen ilosta. Parkkipaikan perällä on toistakymmentä tyhjää parkkipaikkaa! Jäädään siihen hölmöttämään tulpaksi ja odotetaan että, joku lähtee pois. Saa sitten tökättyä parkkiin. Parkista lähtevän pitäisi väistää p- paikalla ajavia, eikä päinvastoin! Siinä jökötät itsekkin jonossa kun vastaan tulee aina autoja, etkä pääse tyhjälle paikalle kauemmas. Koetin kertoa asiasta saapuville lähtiessäni. Johtotähden kuski ei pysähtynyt, oli ilmeisesti sokea. Ensivuonna, jos elän ja terveenä olen, menen jalkaisin viemään muistelukynttilät. Seikka on saletti!

  • Atalmiina

    Hulkkonen antakoon anteeksi, kommentti ei mitenkään sivua blogiasi. Olin niin tuohtuneessa tilassa että, nähtyäni tyhjän ruudun, aloin hakata siihen fontteja sydämeni kyllyydestä.
    Vaan jospa se siulle emäntä löyttyy, Kuhan se kuullee että sie oot vappaa!! ; )

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*