Hulukkosen jutut

Brunokoiran menetys

Jep… Pitkästä aikaa! Syksy on menny ihan omissa oloissa, sohvaa pitäny selässä suurimman osan ajastani alkaa mennä tuo liikkuminen huonoksi. Huommenna pääsen orttopetille,viimeviikolla tutkittiin pakoputki ei katsastusasemalla vaan terveyskeskuksessa. Kaverini jäi auton alle ja kuoli pois, kerkesi täyttää 1,5 v on pirunmoinen ikävä ! ottaisin uuden mutta ovat niin kalliita ettei eläkelläinen niitä niinvain osta.
On se vain kumma, että vaikka se on vain koira niin miten hirveästi siitä on seuraa kun sen kassa on kahden, välillä tuntuu siltä että kohta se alkaa puhumaan. Oli se hauska kaveri. Kävimme puolukassa sen kanssa konttaamalla keräsin kun tuo selekä on niin kippeä etten kyvenny kyykkimään niim se koira pyöri ympärillä välillä se oli selässä ja välillä mahanalla. Sanoin sille että on se hyvä että karhun metästys ei ole vielä alkanu, ne ampuis meijät karhuna lohutin kuitenkin sitä ettei sellaista karhua saa ampua jolla on pentu mukana.
No sitä on vain kittuutettava etiäpäin ku se mummu lumessa.
Nyt on vain lintujen ruokintaa. Näin muuten tänään vihertikan kävi talijöötillä. otin siitä puhelimella kuvan mutta siitä tuli erittäin huono.
Tässähän sitä on purkautumista yhelle kertaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*