Hulukkosen jutut

Hajuja ja huonoja lahtareita !

Hyvää Sulttaanien päivää !
Seon ollu hajutonviikko ja vihannesten syöjien päivä sekä tuossa otsikossa oleva Sulttaanien päivä . Minun radio sano että moalimassa on kaksi valtiota joissa on Sultaani peälikönä . Omari on toinen ja sielläpäin seon se toinenkin valtio jolla on semmonen peälikkö voa eipä jeännä mieleen mikä maa ? Tuosta hujuhajusta on eänitoosa jauhanu kokoviikon . Nii että immeisen pittää haista ihan itelleen . Ei pijä pisteä partavettä ! Eikä ne tytötkää yhtää haluttavammaks tule jos pistävät korvantaakse sitä Outinkolonnia ! Niin se sanoi minun ratijo !
Vihannesten syöjillehän seon ollu oikea ” jytky ” kun alakuviikosta näyttivät kuvaratijossa miten huonoja elukan eutanaasion suorittajat meijän lahtarit on . Sekin vielä että makkara ja punanenliha on samanlaista myrkkyä kun kessuttelu . Minä kai olen elävä kävelevä syöpä .kun nuita kaikkia käytän !
Tiedoksi teille jotka käytätte Kärväskyläntietä = Kuorikoskentie . Liikenne katkaistaan ma 2.11-2015 ja on poikki 2. 12 -2015 Suvantojoen sillan uusimisen vuoksi . Liikenne ohjataan Mäkipääntien kautta .
Huommenna alkavat tään meijän tien = Mäkipääntien hiekkottamisen kohtauspaikkojen parantamisen ja höyläämisen sekä liikennemerkkien asennuksen !

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*