JyväsLentis

JyväsLentiksen Lotta Piesaselle Kesko-stipendi

JyväsLentiksen menestyskausi kruunataan tiistaina 20.5., kun seuran A-tytöissä ja Kuortaneen valmennuskeskuksessa pelaava Lotta Piesanen palkitaan Kesko Oyj:n 1 000 euron suuruisella stipendillä. Lajiliitot valitsevat vuosittain stipendin saajiksi yhden alle 18-vuotiaan urheilijan. Piesanen on siis valittu palkittavaksi kaikista Suomen juniorilentopalloilijoista.

Piesanen pelasi kuluneella kaudella sekä Kuortaneen joukkueessa naisten mestaruusliigaa ja 1-sarjaa että JyväsLentiksessä A-tyttöjen SM-sarjaa. JyväsLentiksen kausi on ollut nuoren seuran historian menestyksekkäin sillä tyttöjoukkueet saavuttivat finaalipaikan C-, B- ja A-ikäisissä. Finaaleissa parhaiten menestyivät C-ikäiset, jotka saavuttivat neljännen sijan nuorella joukkueella.

Seura on aloittanut toimintansa vuonna 2006, ja nyt A- ja B-ikäiset tytöt, kuten Piesanen, ovat aloittaneet lentopalloharrastuksensa toiminnan ensimmäisinä vuosina. JyväsLentiksessä on päätetty alusta saakka panostaa valmentajien koulutukseen, mikä alkaa tuottaa tulosta. Joukkueiden menestyksen taustalla on tukku taitavia yksilöitä: seuran junioreita on jatkuvasti enemmän mukana sekä alue- että maajoukkueissa.

Teknisesti vaativassa lajissa yksilöllinen ohjaaminen on erityisen tärkeää. Ryhmäkokojen kasvaessa myös valmentajia tarvitaan aina lisää ja uudet kasvot ovat tervetulleita mukaan toimintaan. Seuran vanhat ja mahdolliset uudet valmentajat kohtaavat kauden päätteeksi keskiviikkona 21.5. järjestettävässä valmentajatapaamisessa Sokos Hotel Alexandrassa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*