Vox Aurea Kaliforniassa

Ensimmäinen kisaveto

Keskiviikkona Vox Aurea nousi ensimmäisen kerran kisalauteille, kun Festivaaleilla sarjoista oli vuorossa historia- ja kansanmusiikki. Historia- ja kansanmusiikki -sarjassa on kisailtu neljässä konsertissa tiistain ja keskiviikon aikana. Sarjoja on sekä lapsi- että nuorisokuoroille. Vox kilpailee tällä kertaa nuorisokuorosarjassa, koska moni kuorolaisista ylittää 16 vuoden lapsikuoroikärajan.

Eilisessä konsertissa esiintyi kaksi isäntäkuoroa Piedmontesta: Ensemble ja Anchora. Isäntäkuoroina he eivät osallistuneet kilpailuun, mutta saavat tuomaristolta kuitenkin palautteen esiintymisestään. Varsinainen kisaesiintyminen eilisessä konsertissa oli Voxin lisäksi Järvan tyttökuorolla.

Koko kisaveto meni upeasti! Voxin vire oli jälleen erinomainen ja kaikki esiintyivät mahtavalla asenteella ja energialla. ”Meillä oli hyvät näkymät sekä kuoroon että tuomaristoon: kun Vox aloitti, tuomaristo nosti päät papereista ja alkoi seurata showta. Se on taatusti hyvä merkki.”, totesi eräs huoltajista.

Tänään on vuorossa festivaalikuoron harjoitukset, jonka jälkeen koko festariporukka suuntaa satamaan kohti Bay Cruisea. Ilta on kuorolaisilla vapaata aikaa perheissä.

Voxin kisavetoina historia- ja kansanmusiikki –sarjassa olivat:

Marian Matrem, Llibre Vermell de Montserrat

Vere languores nostros, Antinio Lotti

Ánda Niilas tunturissa, Traditional, Saami yoiks, arr. Sanna Salminen

Alloilla, Tellu Turkka

Käppee, Mari Kaasinen

Dragana I Slavei, Traditional, arr. Philip Koutev

Finlandia, Jean Sibelius

M 1

M 3

M 4

M 5

M 6

M 7

M 8

M 10

M 11

M 12

M 13

M 14

M 15

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*