Eurooppaa reissaten uutta etsien

Tiimiakatemialaiset avaavat innovoinnin valtateitä Eurooppaan

 

LC_juliste

Tiimiakatemialaiset tekevät kuumeisesti matkavalmisteluja. Tarkoituksena on toteuttaa nuorten tiimiyrittäjien rauhanomainen  ”liikekannallepano” , Learning Cirkus, ja avata uusia yhteistyön ja innovoinnin valtaväyliä Eurooppaan. Jyvässeutu on meille rakas, mutta ovet on saatava auki myös muualle maailmaan.

Olemme huomanneet, että sosiaalinen media on mitä mainioin viestintäväline. Sinulle syntyy kontakteja ympäri maailmaa, ja tieto kulkee ripeästi. Aidot kumppanuudet tarvitsevat kuitenkin tuekseen tapaamisen kasvokkain, yhteistä aitoa dialogia, hauskuutta, lounas-ja kahvitteluhetkiäkin. Kun on tavannut ja tutustunut kaveriin livenä, on paljon helpompi rakentaa yhteistyötä ja – tuotantoa verkossa.

Meillä Tiimiakatemiassa opiskelee ja työskentelee 12 tiimiyrityksessä yli sata innokasta nuorta apunaa viisi valmentajaa. Suurin osa Eurooppaan matkaavista hankkii alleen  ”maakulkuneuvon”. Tiimit suosivat matkailuautoja ja junia. Kiireisimmät lentävät. Minä lähden matkaan tiimiyrittäjä Henry Vesinin kanssa moottoripyörillä. Jännitystä piisaa, sillä lähtöpäivälle 15.4. on luvattu lumisadetta! Haastava tavoitteemme on avata Innovoijan Tie (Road for Collaborated Innovations) välille Jyväskylä Amsterdam.

Olisi hienoa, että maakuntamme ihmiset haluaisivat olla mukana matkassamme ja seuraisivat tätä blogia, joka varmasti herättää innostusta ja tulevaisuuden toivoa maakuntaamme.

Timo Lehtonen

Valmentaja, Tiimiakatemia

PS. Tässä esitteemme Tiimiakatemian Learning Cirkuksesta ja Innovoijan Tiestä

LEARNING_RIDERS_esite

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*