Eurooppaa reissaten uutta etsien

Aitoa meisinkii

Heissan! Ollaan ideaosuuskunta Aito ja matkataan seitsemän jäbylin ja muikkelin voimin matkailuautolla Eurooppaan. Matkanvarrelta löytyy Puolaa ja Auschwitziä, Tsekin lagereita, Saksassa viinitila, Amsterdamissa miittingit muitten tiimiakatemialaisten kanssa + otetaan viimeinen eli kahdeksannes Aitolainen mukaan, Tanskan legolandiaa, Köpistä ja Ruotsia. Vappua pääsemmä juhlimaan paluumatkallamme laivalla! Bisnesjuttuja teemme matkalla FOUR SIGMA FOODS:lle, joka on superfood firma. Saimme heiltä kuutta erilaista sienijauhetta testattavaksi ja kirjoitamme heille sitten arvostelun kokemustemme perusteella.

Täs vähä lähtöfiilinkei;

Jehuujei ! Parisen tuntia sitte saatiin kaikki kyytiläiset meijä sikamakeaan matkailukiesiin. Hieman väsyneellä meiningil lähettii mut intoa löyty kuitenkin syvältä sisimmästämme. Matka alkoi skumpalla ja skoolauksella.

Tähän mennessä ei olla huomattu tärkeitte juttujen uupumista. Eiline päivä tais olla kaikille rankka ja tuli huomattuu et kantsii valmistelut hoitaa ajoissa eikä edellisenä iltana.

Auton kanssa tapahtu aika hassu mutta hieman harmittava juttu, kun meijä Lotukka ja Heidi ehti matkustaa aamutuimaan Ouluun hakemaan matkailuautoa ja Oulun autojäbä ilmoittikin, että hinta nousee neljänneksen siitä mitä oltiin sovittu. Meitähän ei noin vain viilata linssiin ja tytöt matkustiki sitte Saloon josta saimme aika minttusen kiesin !

Kohta ollaan Helsingissä ja matkataan sieltä sitte Tallinnaan ja Tallinnan kauppojen kautta niin pitkälle Puolan suuntaan ku kuskit jaksaa kaasuttaa.

PALATAA !

IMG_267407030490272

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*