Tapio Puolimatka

Tuleeko sukupuolesta pelkkä ilmoitusasia?

Rinteen hallituksen tarkoituksena on muuttaa juridinen sukupuolikäsitys itsemääräämisoikeuteen perustuvaksi:

”Säädetään itsemääräämisoikeutta kunnioittava laki sukupuolen vahvistamisesta. Vaatimus lisääntymiskyvyttömyydestä poistetaan ja lääketieteelliset hoidot eriytetään juridisen sukupuolen korjauksesta. Sukupuolen voi hakemuksesta korjata täysi-ikäinen henkilö, joka esittää perustellun selvityksen siitä, että hän pysyvästi kokee kuuluvansa korjattavaan sukupuoleen. Sukupuolen korjaamiseen tulee harkinta-aika.” (Neuvottelutulos hallitusohjelmasta 3.6. 2019, Osaava ja osallistava Suomi, s. 87.)

Uuden lain mukaan juridisen sukupuolen vaihtaminen ei enää edellyttäisi minkäänlaisia lääketieteellisiä hoitoja tai muutoksia ihmisen biologisessa ilmiasussa.  Keskisuomalaisen sivuilla on kuitenkin toistuvasti esitetty väärinkäsitys, että uuden lain mukaan juridisen sukupuolen muutos edellyttäisi sitä, että henkilö antaisi kastroida itsensä.

Nyt on Puolimatka 5.8. paljastanut seksirikollisten salaliiton. Leikataan penis irti niin päästään naisten saunaan tirkistelemään.” (8.8.)

Ei kai kukaan voi pitää Puolimatkan satuja faktoina. Näyttäkää yksikin mies, joka kastroisi itsensä tirkistelläkseen alastomia naisia.” (18.8.)

Nämä kommentit perustuvat väärinymmärrykseen Rinteen hallituksen kaavaileman translain sisällöstä. Jo nykyisen translain puitteissa voi sukupuolensa juridisesti vaihtanut kastroitu mies päästä kaikille naisille tarkoitettuihin tiloihin. Rinteen hallituksen kaavailema muutos tarkoittaa sitä, että mitään lääketieteellisiä toimenpiteitä ei tarvita, pelkkä henkilön oma ilmoitus riittää.

Sama harhakäsitys toistuu twitter-keskusteluissa:

Ellen Ojala@Ellen_Ojala

Kuka käy läpi sen sairaan pitkän ja rankan prosessin, vaan jotta pääsee, miten se meni, ”löytämään helppoja uhreja”? Mitä ihmettä nyt.
Siis koko tää väite on naurettava. 😂

https://twitter.com/Ellen_Ojala/status/1160635268208177152

Ellen Ojala ei tiedosta, että Rinteen hallituksen kaavailema sukupuolenvaihdosprosessi ei vaadi mitään rankkoja prosesseja: sukupuolenvaihdos on pelkkä ilmoitusasia. Juridisen sukupuolen ilmoitusluonteisuus tekisi prosessista niin helpon, että sitä voisivat rikolliset käyttää hyväkseen.

Toisenlaista väärintulkintaa ilmentää Journalisti-lehden päätoimittajan Maria Petterssonin twiitti:

Vaikka Journalisti-lehti luonnehtii itseään ”laadukkaan journalismin, sananvapauden ja alan parhaiden perinteiden” edustajaksi, Pettersson ei asiallisesti tarkastele uuden translain naisten yksityisyydelle ja turvallisuudelle aiheuttamaa uhkaa. Hän pyrkii saattamaan väitteen naurunalaiseksi muuttamalla sen sisältöä. Tätä varten hän laittaa suuhuni väitteen, että cismiehet ”ryhtyisivät joukolla vaihtamaan sukupuolimerkintöjään”.

Kysymys ei ole joukkoliikkeestä, vaan siitä, että kohtuullisen pieni määrä rikollisia pystyy saamaan paljon pahaa aikaan tytöille ja naisille pystyessään naisen identiteetin turvin pääsemään naisille tarkoitettuihin tiloihin. Esimerkkejä tällaisista ongelmista on jo maissa, joissa itsemääräämisoikeuteen perustuva sukupuolikäsitys on otettu osaksi yhteiskunnallista toimintaohjelmaa. Journalisti-lehden päätoimittajan mukaan tämä kysymys tyttöjen ja naisten yksityisyydestä ja turvallisuudesta ei ole sen arvoinen asia, että siitä kannattaisi asiallisesti keskustella.

Vuonna 2017 Britannian oikeusministeriö päätti, että vangeilla on oikeus tulla kohdelluksi sen sukupuolen edustajana, johon kuuluvaksi he johdonmukaisesti identifioituvat. Samana vuonna transsukupuolisiksi identifoituvien vankien määrä nousi 70 %. Hallituksen tekemän kartoituksen mukaan Britannian vankiloissa oli vuoden 2018 lopulla 125 transsukupuolista vankia, joista 60 oli tuomittu yhdestä tai useammasta seksuaalirikoksesta.

Naiseksi identifioituvat biologiset miehet ovat joissakin tapauksessa alkaneet seksuaalisesti ahdistella naisvankeja saatuaan siirron naisvankilaan. Löytyy myös esimerkkejä siitä, miten miespuoliset seksuaalirikolliset ovat naisen identiteetin turvin päässeet naisille tarkoitettuihin tiloihin ja löytäneet itselleen helppoja uhreja.

Itsemääräämisoikeuteen perustuvan sukupuolikäsityksen suurin ongelma on kuitenkin se, että se saattaa hämmentää nuoria, jotka ovat epävarmoja identiteetistään. Tähän ongelmaan kiinnittää huomiota Genderfree Rainbow -niminen blogisti, joka on sukupuoliahdistuneen nuoren äiti.

Genderfree Rainbow@GenderfreeR

Itselleni se että minä tai tyttäreni joutuisimme seksirikollisen ahdistamaksi naistenvessassa tai tuomituksi syrjinnästä jos erektiomies-transnaisena tulisi suihkuhuoneeseen josta pyytäisin poistumaan eivät ole agendalla niin isoja juttuja kuin se että…

Genderfree Rainbow@GenderfreeR

Transaktivistit ruokkivat lapsessani näkemystä, että ruuminsa on tuhottava ja terveet elimet vaihdettava tekeleisiin, muuten hän joutuu tappamaan itsensä. Samanlainen tarina kuin täällä, mutta yhä epätoivon laaksossa, vaikka transitioitunut minun tuella https://www.ihmistenkirjo.net/blog/kuin-olisin-ollut-kuilun-reunalla-14-vuotiaan-suomalaistytn-tarina 

Kuin olisin ollut kuilun reunalla: 14-vuotiaan suomalaistytön tarina — KIRJO

Mä muutuin Sakeksi kun mä olin 12-vuotias. Kuka ikinä olikaan elänyt minuna koko mun lapsuuden ei ollut mä. Ja hän kuoli ja hänen tilalleen tuli Sakke. Tai no, hän ei ikinä kuollut. Yritin tappaa…

ihmistenkirjo.net

See Genderfree Rainbow’s other Tweets

Kommentit (105 kpl)

 • Zenderrrothnesseus

  Jokainen, joka vähääkään on perehtynyt Raamatun tieteelliseen tutkimukseen, osaa arvostaa Raamattua, jos ei uskonnollisessa mielessä, ainakin kirjallisuushistoriallisessa mielessä. Ihmiset, jotka väittävät Raamattua satukirjaksi ovat monessa mielessä väärässä. Tätä asiaa voitte kysyä ateisteilta raamatuntutkijoilta. Uskonnottomat tutkijat voivat kertoa teille muutamia faktoja Raamatusta, jotta osaisitte keskustella aiheesta ja kunnioittaa kirjaa edes kirjallisuushistoriallisesta näkökulmasta. Ymmärrän, että se voi olla liikaa vaadittu. On helpompaa vain laukoa typeriä kommentteja asioista, joista ei oikeasti tiedä oikeastaan tuon taivaallista. Jos ei saa itsestään irti sen vertaa, että viitsisi ottaa asioista selvää, ei kannata kommentoida.

 • jumaanki

  En arvosta. Eikös se ala jotakuinkin näin: ”Alussa loi jumala taivaan ja maan”. No, ihanko tuosta vaan taikasauvaa heilauttamalla tehdä sipaisi maan + muut taivaankappaleet? Hakiko sorat Manniselta vai KAK:n montulta? Ja höpötykset jatkuu ”loi immisen omaksi kuvakseen”. Tiede on aukottomasti todistanut asian olevan toisin, mutta ainahan löytyy uskovaisia tiedemiehiä, jotka tämänkin kiistävät. EI tarvinne lukea detaljeja, kun ne isot asiat on pielessä. Eikös se jesse muuttanut veden viiniksi? Ehkä se joskus tulee ja muuttaa Päijänteen Merlotiksi, jonka jälkeen aivan varmasti tarkistan kantani ihmeitä tekevään voimaan.

 • jumaanki

  Aikamoinen tarina tuo päänoitajuttu. Ei tosin liity yhtään käsiteltävään aiheeseen, eikä tämä seuraavakaan, mutta Juhani S:n innoittaman ajattelin jakaa sen kaikille lukijoille. Kävi nimittäin joskus vuosi sitten niin, että olin parin ystävän kanssa viettämässä pitkää viikonloppua ja kyllähän siellä alkoholiakin nautittiin. Yksi ystävämme ottikin sitä aika reippaasti vaikka me muut vähän koitimme rajoittaa, mutta lisää vaan meni. Viimeisenä aamuna hän sitten heräsi ja puhui aivan sekavia. Hänellä oli juuri ollut ns. ”liskojen yö”. Seurassamme oli kuulemma ollut illan aikana maahisia, noitia ja vaikka mitä kuvitteellisia olentoja ja me ihmiset olimme joutuneet heidän valtaansa ja me muut olimme jo hiukan huolissaan kaveristamme, että miten tästä selviämme. No, tätä höpöttelyä jatkui aikansa, kunnes ystävämme otti vielä pienet torkut ja herätessään oli sitten suunnilleen ennallaan. Seuraavalla tapaamisella kaveri ottikin viinaa siiten vähän varovaisemmin ja kaikilla oli oikein hauskaa.

  Mitä opimme tästä? Pää voi mennä sekaisin viinasta, ym. aineista. Sanovat että jos sienikeittoon lisää yhden kärpässienen, voi tulla aikamoisia hallusinaatioita (en suosittele kokeilemaan). Viinasta aiheutuvat hallusinaatiot onneksi loppuvat kun vähentää juomista, mutta myrkkysienistä voi jäädä pysyviä vaurioita. Jos jostain muusta tulee Juhani S:n kuvaamia hallusinaatioita, niin niihin ei valitettavasti taida olla muuta tietä kuin ammattiauttajat ja kova lääkitys. Toivotaan parasta, että sieltä vielä noustaan terveiden kirjoihin.

 • jumaanki

  Kun tässäkin keskustelussa on saanut aika paljon ottaa vastaan Juhani Starczewskin hyökkäyksiä, niin tässä vähän tasoitusta. Kun arvoisat lukijat seuraavan kerran luette Juhasi S:n ajatuksia, kannattaa huomioida, mitä hän koulujen alkamisen aikaan kirjoitti sosiaalisessa mediassa:

  Oli kuva johon oli kirjoitettu: ”Herra siunatkoon ja varjelkoon koulutietä” ja saatesanoina sitä Juhania itseään: ”Rukoillaan, että myös saastaiset ja epäpyhät lapset saavat varjeluksen! Sodomiittiyhteiskuntamme lapset ovat todella vaarassa, kun ajatellaan heidä tulevaisuuttaan. Sodomasta ei pelastunut yhtään sodomalaisten lasta! Kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.”

  Näin kirjoittaa henkilö, joka on työskennellyt Jyväskylän kaupungilla lasten ja nuorten parissa! Järkyttävää!

 • Juhani Starczewski

  Kannattaa lukea koko juttu!

  https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156654682833262

  Juhani Starczewski
  8. elokuuta ·
  Rukoillaan, että myös saastaiset ja epäpyhät lapset saavat varjeluksen! Sodomiittiyhteiskuntamme lapset ovat todella vaarassa, kun ajatellaan heidä tulevaisuuttaan. Sodomasta ei pelastunut yhtään sodomalaisten lasta! Kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156654682458262&set=a.46386128261&type=3&theater
  +
  1. Korinttolaiskirje 7
  14 Sillä mies, joka ei usko, on pyhitetty vaimonsa kautta, ja vaimo, joka ei usko, on pyhitetty miehensä, uskonveljen, kautta; muutoinhan teidän lapsenne olisivat SAASTAISIA, mutta nyt he ovat pyhiä.
  14 Sillä uskotoin mies on vaimonsa kautta pyhitetty, ja uskotoin vaimo on pyhitetty miehensä kautta: Muutoin olisivat teidän lapsenne SAASTAISET, vaan nyt ne ovat pyhitetyt.
  14 Mies, joka ei usko, on uskovan vaimonsa pyhittämä, ja vaimo, joka ei usko, on uskovan miehensä pyhittämä. Muutenhan teidän lapsenne olisivat EPÄPUHTAITA; nyt he kuitenkin ovat pyhiä.
  +
  Matteuksen evankeliumi:
  5:45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.

  5:43 Te olette kuulleet sanotuksi: ’Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi.’
  5:44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
  5:45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.
  5:46 Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin?
  5:47 Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin?
  5:48 Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on.”
  +
  On tutkittu, että Suomen kansasta on noin 9% Uudestisyntyneitä Uskovia.
  Näiden 9% lapset ovat pyhiä.
  Suomen kansan 91% lapset ovat saastaisia ja epäpuhtaita.
  +
  Joh. 3:3
  Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa”.
  +
  Joh. 3:7
  Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä.
  +
  Kirje, joka uhkaa henkeäni – Mielestäni tämä Räsäsen jatkuva syrjintä ja kiusanteko on otettava nyt erittäin vakavasti, kun sävy on muuttunut näin uhkaavaksi. Jos jollekin sanotaan kasvotusten, että hänet pitäisi tappaa, pitää välittömästi ottaa yhteyttä poliisiin. Yhtään kenenkään terveyttä tai henkeä uhkaavaa puhetta ei voi ottaa liian kevyesti.
  Klikkaa, lue ja kommentoi:
  https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156645242533262
  +
  SETAN VASTAUS: saatana rakastaa lihaa -> satan loves: lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus, epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot, kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.
  https://www.facebook.com/juhani.starczewski/posts/10156628313658262
  +
  2.Pietarin kirje:
  2:6 Ja hän poltti poroksi Sodoman ja Gomorran kaupungit ja tuomitsi ne häviöön, asettaen ne varoitukseksi niille, jotka vastedes jumalattomasti elävät.
  2:7 Kuitenkin hän pelasti hurskaan Lootin, jota rietasten vaellus irstaudessa vaivasi;
  2:8 sillä asuessaan heidän keskuudessansa tuo hurskas mies kiusaantui hurskaassa sielussaan joka päivä heidän pahain tekojensa tähden, joita hänen täytyi nähdä ja kuulla.
  +
  Juudaan kirje:
  1:7 samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta.
  +

 • jumaanki

  Juhani Starczewski: sinä olet nimitellyt ihmisiä saastaisiksi ja epäpyhiksi, etkä osaa kantaa edes vastuuta sanomisistasi, vaan menet jonkun paskaeepoksen jakeiden taakse piiloon. En tiedä, mikä voisi olla nolompaa käytöstä.

  Ihan turha sille Räsäselle on mitään adressia kerätä, hän joutaa rautoihin. On suorastaan kuvottavaa, että sisäministerinä ollessaan hänen mielestä Suomen lain ja raamatun tekstin – kuka sitä milläkin tavalla tulkitsee – ollessa ristiriidassa, pitää mennä raamatun tekstin mukaan, eli haistatetaan pitkät Suomessa voimassa olevalle lainsäädännölle. Siinä teki pääministeri virheen, kun ei antanut potkuja saman tien. No, eipähän Päivin tarvitse enää asettua ehdolle mihinkään vastuulliseen tehtävään, pysykööt vaan omissa hihhuliporukoisaan häiritsemättä muita.

 • Juhani Starczewski

  Homoudesta eheytyneellä miehellä on nyt vaimo ja kolme lasta

  ”Katson tyttöjäni ja joskus itken. Jos en olisi antanut itseäni Herralle ja seurannut Häntä, nämä pikkuiset eivät edes olisi olemassa!”
  ULKOMAAT la 29.06.2019 22:40

  Oikea Media uutisoi vuosi sitten joukosta nuoria ja rohkeita eheytyneitä, entisiä homo- ja transseksuaaleja, jotka ympäri Yhdysvaltoja yhdistivät voimansa ja kokoontuivat julistamaan julkisesti vapautta, jonka he ovat löytäneet.

  Kysymyksessä oli heidän ensimmäinen vuosittainen ”Vapausmarssinsa”.

  Heidän viestinsä on täysin vastakkainen LGBT-ryhmien hokemille, jotka ovat tähän asti hallinneet julkista keskustelua Pride-paraateineen.

  Nämä aidosti vapautuneet nuoret todistavat, etteivät heidän halunsa sanele heidän ihmissuhteitaan. He ovat hylänneet nykyään vallalla olevat ”kulttuurisesti hyväksyttävät ja juhlitut” samaa sukupuolta olevien väliset suhteet ja hyväksyneet oman aidon biologisen sukupuolensa.

  Entisten homojen ja transsukupuolisten antamat väkevät todistukset auttavat muuttamaan jokaisen LGBT-liikkeen virittämän ansan saaliiksi joutuneen elämää.

  Niinpä myös Oikea Media on kertonut eheytymistarinoita pelottomista ihmisistä, jotka ovat nousseet arastelematta puhumaan ja myöntäneet olleensa harhassa uskotellessaan itselleen – ja LGBT-aktivistien painostamana – elävänsä ”väärässä sukupuolessa”, mutta todellisuudessa sidoksissa valheelliseen identiteettiin ja koukussa vääristyneeseen seksuaalisuuteen.

  He ovat löytäneet yksillöllisen arvonsa ja todellisen vapauden – ja ovat siitä ylpeitä!

  Tänä vuonna toukokuun viimeisenä viikonloppuna Yhdysvaltain Washingtonissa toisella vuotuisella ”Vapausmarssilla” (Freedom March) ihmeellisestä muutoksestaan omassa elämässään kertoi amerikkalainen Brian Wheelock.

  Vielä kuusitoista vuotta sitten Brian Wheelock oli uppoutunut täysin pornografian, himojen ja omien halujen tyydyttämisen homoseksuaaliseen elämäntapaan. Nyt hänellä on vaimo ja kolme lasta.

  Huolimatta siitä, että hän oli vakuuttunut ”syntyneensä tällaiseksi” ja että hänen identiteettinsä oli ”homomies”, hän vaistosi syvällä sisimmässään olevansa onneton ja väärällä tiellä.

  Juuri silloin hän antoi Jumalalle lupauksen, joka muutti hänen elämänsä ikuisesti.

  Valtavasta käänteestä homoseksuaalimiehen elämässä kertovat muun muassa Life Site News, Christian Headlines ja Christian Institute.

  Wheelock toi julki peittelemättä elämänsä syvimmät laaksot joukolle entisiä homoseksuaalisia ja transseksuaalisia miehiä ja naisia.

  ”Elin sellaista elämää ainakin kymmenen vuotta, ja elämäni oli siihen aikaan todellista hullunmyllyä”, Brian Wheelock kuvaili avoimesti entistä elämäänsä, jolloin hän oli sotkeentunut homoseksuaalisiin suhteisiin.

  ”Nuo tunteet olivat todellisia. Vietin paljon aikaa ihmissuhteissa ja te tiedätte, mitä minä olin, se oli minun identiteettini.”

  Wheelock korosti, että hän tuolloin ”luuli olevansa vapaa”. Pian kuitenkin hän tajusi olevansa entistä masentuneempi ja hänet valtasi kauhea tyhjyyden tunne.

  ”Mitä enemmän uppouduin siihen elämään ja mitä enemmän elin sellaista elämää, koin sen tyhjänpäiväisenä, ja masennus sai alkunsa…”

  Wheelock sanoo, että homoseksuaalisuuden jättäminen ei ollut hänelle helppoa – sukupuolielämään liittyvistä synneistä, pornografiasta, himosta ja itsensä tyydyttämisestä luopuminen oli vielä vaikeampaa.

  Hän oli pohtinut, miten voisi vapautua elämäntavasta, josta oli tullut hänen identiteettinsä.

  Muutos tuli hänen elämäänsä, kun hän muutti Britanniaan. Juuri silloin hän vajosi masennuksen ja epätoivon syövereihin.

  Hän asui Lontoossa ja työskenteli brittiläisessä televisio-ohjelmassa.

  ”Ollessani ulkomailla toteutin homoseksuaalista identiteettiäni enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tunsin vapautta olla avoimempi, koska olin kaukana kotoa ja aloin seurustella – ja lyöttäydyin yhteen – yhä useampien miesten kanssa ja kävin melko säännöllisesti kaupungin homobaareissa ja -klubeissa ympäri kaupunkia.”

  Wheelock mainitsee kirjeen, jonka hän kirjoitti tuolloin, mutta jonka hän vasta äskettäin löysi uudelleen:

  ”Palasin juuri kotiin yhden kaverin kanssa. Tämän täytyy olla viimeinen kerta – olen niin uupunut tähän elämään. Vaikka tunteeni ovat todellisia – en kerta kaikkiaan usko, että tulen olemaan onnellinen 20-30 vuotta jonkun miehen kanssa. Jotenkin tämä ei vain tunnu oikealta.

  Viime yönä näin unta – se oli näky Jumalalta. Unessani menin naimisiin (tytön kanssa!), jolla oli pitkät ruskeat hiukset. Hän oli kaunis. Yhdessä meillä oli 3 tai 4 lasta… vaikea sanoa. Mutta pystyin selvästi näkemään vanhimman. Kaunis tyttö – pitkät ruskeat hiukset, joka pyörähteli kukkia hiuksissaan ja hänellä oli suurin hymy kasvoillaan.”

  Brian tunsi, että Jumala puhui hänelle hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

  Vaikka Brian tallensi kokemuksensa päivyriinsä ennen uskoontuloaan, uni osoittautui myöhemmin enteelliseksi ja kävi toteen.

  Palattuaan Yhdysvaltoihin hän löysi kirkon.

  ”Sillä hetkellä, kun lentokoneeni laskeutui takaisin Yhdysvaltoihin, tiesin vain, että minun täytyy päästä kirkkoon”, Wheelock jatkaa.

  Hän löysi luotettavan kirkon ja alkoi käydä siellä säännöllisesti. Hän tunsi Jumalan puhuvan hänelle suoraan Hänen Sanansa ja tämän kirkon vahvan raamatullisen opetuksen kautta.

  ”Minä vain menin kirjaimellisesti kirkkoon ja aloin kuunnella Jumalan Sanaa, ja jokin Jumalan Sanasta alkoi muuttaa minua sisältäpäin”, hän toteaa.

  Seuraavien kuukausien aikana hän käsitti, että Jeesus oli kuollut hänen syntiensä puolesta ja maksanut niistä hinnan ristillä.

  ”Aloin rukoilla erityisesti sitä, mitä tehdä minun homoseksuaalisille tunteilleni ja identiteetilleni.”

  Wheelock teki sitten jotakin aivan poikkeuksellista – hän kirjoitti sopimuksen hänen ja Jumalan välille ja lupasi olla hautomatta syntisiä ajatuksia. Hän allekirjoitti sen kahdesti päivässä muistutuksena siitä, että hän voisi voittaa taistelun synnistä.

  Brian seurasi yksinkertaisesti Toisen Korinttolaiskirjeen 10. luvun viidennessä jakeessa todettua keskeistä kohtaa järjen päätelmien hylkäämisestä ja sitä, jossa kehotetaan meitä ”vangitsemaan jokainen ajatus kuuliaiseksi Kristukselle”.

  ”Mitä seuraavaksi tapahtui, todella muutti elämääni. Käytin parasta paperia, jonka löysin. Omakätisesti kirjoitin suoraan Jeesukselle lupauksen, että etsisin häntä koko sydämestäni. Kirjoitin, että haluan puhdistaa kotini ja elämäni kaikesta, joka liittyy tähän elämäntapaan. Lupasin kunnioittaa Jumalaa elämässäni ja elää elämää, joka Hänellä oli minua varten.”

  ”En pyytänyt, että hän tekisi minusta heteron”, Wheelock tarkentaa.

  ”Rukoilin, että kuolisin itselleni ja minusta tulisi Jeesuksen Kristuksen seuraaja. Ja Jumala on uskollinen sille.”

  Lopulta Brian alkoi eheytyä ja tapasi pian Pamin, tulevan vaimonsa. Ennen kuin hän kosi Pamia, oli kerrottava totuus menneisyydestä.

  Pam vastasi, että heillä molemmilla oli menneisyys, josta he eivät voineet olla ylpeitä, mutta että hän näkee edessään Jumalan miehen ja miten valtavaa työtä Jumala on tehnyt hänen elämässään.

  He menivät naimisiin ja heillä on nyt kolme lasta: Jillian, Katelyn ja Molly.

  ”Katson tyttöjäni ja joskus itken. Jos en olisi antanut itseäni Herralle ja seurannut Häntä, nämä pikkuiset eivät edes olisi olemassa! Se saa minut ymmälleni, että koko sukupolvi – lapseni ja heidän lapsensa – eivät olisi edes voineet olla mahdollisia, jos en olisi hyväksynyt sitä suunnitelmaa, jonka Jeesus näytti minulle”, Brian Wheelock herkistyy.

  Pam puolestaan haluaa kertoa kaikille, miksi hän koki tärkeäksi ottaa tyttärensä mukaan Vapausmarssille, jossa entiset homoseksuaaliset ja transseksuaaliset miehet ja naiset julistavat vapautta, jonka he ovat löytäneet luovuttuaan homo- ja transseksuaalisuudesta.

  Se on se, mitä kouluissa tällä hetkellä tapahtuu, Pam sanoo eli jos joku heidän koulussaan ​​väittää heille, että muutos ei ole mahdollista, niin he voivat sanoa:

  ”No, minä näin kaikki ne ihmiset, ja he olivat kaikki Kristuksen rakkauden muuttamia”, Pam huomauttaa.

  ”Joten et voi sanoa, että se ei ole mahdollista. He ovat nähneet sen omin silmin.”

  Tytti Salenius la 29.06. 22:40

 • Seppo Turunen

  Koskettava kertomus, miten antautuminen Kristukselle tai sopimus Kristuksen kanssa muuttaa tyhjänpäiväinen elämän (’kuoleman’ – 1 Joh 3:14) toimivaksi elämäksi. Vain Kristus on ’tie – totuus- elämä’. Kiitos Jeesus!

 • Juhani Starczewski

  Amadeus Oilinki: ”Eheydyin homosta heteroksi”

  Amadeus Oilinki uskoi pitkään, että homous on synnynnäinen ominaisuus, joka ei muutu. Nyt hän on tullut toisiin ajatuksiin. Kuva Vesa Ranta
  Amadeus Oilinki uskoi pitkään, että homous on synnynnäinen ominaisuus, joka ei muutu. Nyt hän on tullut toisiin ajatuksiin. Kuva Vesa Ranta
  Amadeus Oilinki, 22, oli juhlimista rakastava homo, mutta nyt hän on naimisissa naisen kanssa ja pienen poikavauvan isä.

  Elokuisena yönä kaksi vuotta sitten Amadeus Oilinki lojui säkkituolissaan ja tuijotti lasittunein katsein dvd:ltä teinisarjaa. Koko edellinen viikonloppu oli mennyt kosteissa merkeissä. Tai, jos ihan rehellisiä oltiin, koko kesä.

  Kulunut kesä oli ollut takaiskujen sarjaa. Amadeus oli menettänyt oppisopimuspaikkansa parturi-kampaamossa. Hänet oli pahoinpidelty kaupungilla kahdesti. Ensimmäisellä kerralla hän oli menettänyt tajuntansa ja joutunut sairaalaan. Toisella kerralla oli katkennut etuhammas. Lisäksi paras ystävä oli tullut uskoon ja alkanut arvostella Amadeuksen elämäntyyliä, homosuhteita ja alkoholinkäyttöä.

  Muistikuvat kuluneista vuorokausista olivat hataria. Amadeuksella oli nälkä. Hän ei ollut syönyt päiväkausiin, mutta jääkaappi oli tyhjä. Viimeiset rahat olivat huvenneet baariin. Amadeusta ahdisti ja hävetti: milloin hänen elämästään oli tullut tällaista sekoilua?

  TISSIT, YÄK!
  Kaksi vuotta myöhemmin oululaisen kerrostalokaksion keittiössä istuu muuttunut mies. Amadeuksen vaimo, Susanna Oilinki, 23, touhuaa kuppeihin kahvia. Pöytään on katettu itseleivottua mustikkapiirakkaa. Amadeus leikuttaa käsivarrellaan parin viisikuista poikaa, Jooa-Gabrielia.

  Kyllä, vaimo. Amadeus on raitistunut, mutta yllättävintä on kuitenkin se, että nykyään hän elää heterosuhteessa.

  – Olin voissa paistettu homo. Elin parikymppiseksi asti hyvin stereotyyppistä nuorenmiehen homoelämää, johon kuului irtosuhteita ja bilettämistä. Ajattelin homouden olevan asia, joka ei tule ikinä muuttumaan.

  Amadeus oli ollut jo pienenä jotenkin erilainen kuin muut pikkupojat. Herkkä poika rakasti tanssimista ja kaikkea kaunista. Hän leikki mieluummin barbeilla kuin pikkuautoilla.Kavereina Amadeuksella oli lähinnä tyttöjä. Koulussa Amadeusta kiusattiin ja homoteltiin, vaikka vielä teininä hän yrittikin seurustella tyttöjen kanssa.

  – En tuntenut heitä kohtaan mitään. Ajatus seksistä tai romantiikasta tyttöjen kanssa inhotti. Kun kuulin sanan tissit, aloin suurin piirtein kiljua.

  Kun 15-vuotias Amadeus kertoi homoudestaan läheisilleen, se ei ollut tullut kenellekään yllätyksenä.

  – Isosiskoni tokaisi ettei minun tarvitse tulla hänelle kaapista, koska seksuaalinen suuntautumiseni on ollut hänelle selvää suurin piirtein siitä lähtien, kun opin kävelemään.

  ”Olin helposti tunnistettava homo”, Amadeus kuvailee. Kuvan ottamisesta on vain pari vuotta, mutta Amadeuksen on vaikea tunnistaa siitä itseään.

  PARANTAVA RUKOUS
  Mitä tuona elokuisena yönä kaksi vuotta sitten tapahtui, sitä Amadeus ei osaa oikein vieläkään sanoin selittää. Hetken mielijohteesta Amadeus päätti laittaa viestin entiselle parhaalle ystävälleen, vaikka oli vain muutamaa päivää aiemmin haukkunut hänet humalassa. Puhelu oli ollut itkuinen ja täynnä raivoa.

  –  Olin varma, ettei hän edes vastaa minulle. Tultuaan uskoon jälkeen hän oli alkanut ajatella, että homouteni oli väärin ja se loukkasi minua. Olin vihainen, koska mielestäni hän oli hylännyt minut. Mutta nyt minulla ei ollut ketään muutakaan, johon ottaa yhteyttä.

  Yllättäen ystävä lupasikin lähteä Amadeuksen kanssa ajelulle. Hän oli tehnyt Amadeukselle voileipiä evääksi kuultuaan ettei tämä ollut syönyt kolmeen vuorokauteen. Ystävykset ajelivat läpi yön ja juttelivat välinsä selväksi. Yö oli jo vaihtumassa aamuun, kun ystävä yllättäen kysyi, mitä Amadeus sanoisi, jos Jumala tarjoutuisi ottamaan homouden häneltä pois.

  – Kävin mielessäni kovaa kamppailua, mutta lopulta minun oli myönnettävä, että elämäni olisi niin paljon helpompaa, jos en olisi homo.

  Seuraavaksi ystävä kysyi, haluaisiko Amadeus rukoilla. Ehdotus huvitti Amadeusta.

  –  Olen pienestä lähtien uskonut Jumalaan, mutta en ollut silti koskaan rukoillut. Ajattelin, että minulla ei ole mitään menetettävää, kokeilen. Mutta rukoilen tasan tämän yhden kerran. Että jos olet Jeesus olemassa, tämän on parasta nyt toimia!

  Lausuttuaan aamenen, Amadeus tunsi jotain merkillistä.
  – Oli kuin möykky olisi otettu rinnastani pois. Minut valtasi rauha, jollaista en ollut koskaan ennen kokenut.

  AIVOPESUA?
  ”Silloin kun annoin elämäni Jeesukselle, Pyhä Henki rupesi näyttämään tiettyjä asioita synneiksi, ja en pystynyt enää nauttimaan miesten katselusta seksuaalisessa mielessä. Olen ollut hyvin seksuaalinen aina. Seksuaalisuuteni alkoi kerralla eheytyä. Heitin pois kaikki seksilelut ja muut siihen viittaavat asiat. Tajusin, että ansaitsen jotain enemmän, kuin vain alkoholin täytteisiä viikonloppuja kolmen miehen kanssa kimppaa harrastaessa.”

  Näin Amadeus kirjoitti Mootsartti-blogissaan syksyllä 2011, vain muutama viikko uskoon tulonsa jälkeen. Hän alkoi pitää blogia, koska halusi osoittaa muille nuorille, että homoseksuaalisuudesta eheytyminen on mahdollista.

  Eheytymispuheilla on paha kaiku, sillä nykyään homoseksuaalisuuden ajatellaan kuitenkin olevan synnynnäinen ominaisuus. Suomessa on toiminut jo 90-luvun alusta kristillinen eheytysliike Aslan, jonka toimintaa on pidetty lähinnä aivopesuna ja henkisenä väkivaltana. Vuosi sitten myös kristillinen nuortenmedia Nuotta järjesti Älä alistu! -kampanjan, jossa julistettiin mahdollisuutta parantua homoseksuaalisuudesta. Kampanja sai arkkipiispa Kari Mäkisen ärähtämään, että kyseessä ei todellakaan ole evankelis-luterilaisen kirkon virallinen kanta.

  Amadeus kuitenkin vakuuttaa, ettei häntä pakottanut kukaan eheytymään.

  – Tein sen vapaasta tahdostani. En edes tiennyt aiemmin, että sellainen olisi mahdollista. Eheytysliikkestäkin kuulin vasta sen jälkeen, kun olin jo itse muuttunut.

  Susanna ja Amadeus tutustuivat Vapaakirkon nuortenillassa elokuussa 2011. Joulukuussa vaihdettiin kihloja ja häitä juhlittiin heti vuoden 2012 alkajaisiksi.

  VIEHÄTTÄVÄT NAISET
  Lokakuussa 2011 Amadeus kirjoittaa blogiinsa:

  “Olen mietiskellyt tässä pitkään jo, että mitä jään eniten kaipaamaan homoelämästä. Armoton biletys pikkutunneille asti, ketjupolttaminen, krapulamättö, takapuoli hellänä kävely, toisten vaatteiden arvostelu, bloggaaminen eri meikkivoiteiden koostumuksesta? Ei.
  Luopuminen mistään kyseisistä asioista ei kyllä ole jättänyt kovin suurta aukkoa. Se mitä jään kaipaamaan, on läheisyys miehen kanssa.”

  Ystävänsä kautta Amadeus löysi Vapaakirkkoon. Vapaakirkon kanta homouteen on se, että homoseksuaalisuus ominaisuutena ei ole syntiä, mutta samaa sukupuolta edustavien parien väliset seksisuhteet ovat. Siksi Amadeuskin ajatteli aluksi viettävänsä loppuelämänsä yksin, ja vain pidättäytyvänsä seksistä.

  Amadeuksen yllätykseksi naiset alkoivat pikku hiljaa näyttää hänen silmissään erilaisilta kuin ennen: viehättäviltä. Ajatus suhteesta naisen kanssa oli alkanut tuntua mahdolliselta, mutta Amadeus epäili, ettei kukaan nainen voisi ikinä kiinnostua hänestä hänen menneisyytensä takia.

  Sitten Amadeus kohtasi Vapaakirkossa Susannan.

  – Välillämme oli heti jokin yhteys. Toisen kanssa oli heti helppoa ja luontevaa.

  Amadeuksen blogin lukijoista löytyy paljon niitä, jotka uskovat miehen vain huijaavansa itseään.

  – Välillä on turhauttavaa joutua todistelemaan uudestaan ja uudestaan ihmisille, että tämä ei ole mikään ohimenevä vaihe.

  Mitä Amadeuksen vaimo ajattelee miehensä menneisyydestä? Entä miten perhe suhtautui, kun Amadeus tuli uudestaan kaapista, nyt heterona?
  Lue koko juttu Me Naisten numerosta 36/2013

  Essi Myllyoja
  klo 12:02 | 6.9.2013

 • Juhani Starczewski

  Ex-homo Amadeus Oilinki kohuhaastattelun jälkeen: ”Kun jaan elämäntarinani, suvaitsevaisuus loppuu”

  Amadeus Oilinki sanoo elänäänsä parikymppiseksi asti \”hyvin stereotyyppistä nuorenmiehen homoelämää\”

  KIRJOITTANUT

  ARIEL NEULANIEMI

  Me Naiset -lehden julkaisema entisen homon muutostarina, jossa nuori mies puhuu avoimesti elämänmuutoksestaan homosta heteroksi herättää vilkasta keskustelua sosiaalisessa mediassa ja verkon keskustelupalstoilla.

  Kohuhaastattelun antanut Amadeus Oilinki kertoo Radio Deille, minkälaista palautetta hän on saanut huomiota herättäneen jutun julkaisemisen jälkeen. – Minulla pitäisi riittää suvaitsevuutta kaikkeen mahdolliseen, mutta kun jaan oman elämäntarinani, niin siinä ylitetäänkin raja ja suvaitsevaisuus loppuu.

  Me Naiset -lehti kirjoittaa syyskuun numerossaan 22-vuotiaasta Amadeus Oilingista, joka kertoo haastattelussa olleensa juhlimista rakastava homo, mutta olevansa nyt naimisissa naisen kanssa ja elävänsä vakiintunutta perhe-elämää pienen poikavauvan isänä. Hän kertoo uskoneensa pitkään, että homous on synnynnäinen ominaisuus, joka ei muutu, mutta muuttaneensa käsitystään kokemustensa perusteella.

  Radio Dei tavoitti Amadeus Oilingin ja kysyi, mikä oli hänen motiivinsa avoimen ja henkilökohtaisen haastattelun antamiselle ja millaisia reaktioita laajaa huomiota saanut juttu on herättänyt.

  MAINOS
  Sansa kesäkeräys artikkelin alle
  Amadeus Oilinki, jos et kerran aikoinaan millään tavalla pyrkinyt väkisin heteroksi, miten sinusta tuli sellainen?

  – Rukoilin, että Jeesus tulisi elämääni. Ja annoin kaiken mitä ”rappiollisesta” elämästäni oli jäljellä. Täytyin suurella rauhalla ja ilolla.

  – Viikon aikana tuo rauha ja hyvä olo vain lisääntyivät ja vähän myöhemmin huomasin, kuinka en enää nähnyt miehiä eroottisesti. Samoihin aikoihin menin ystävättäreni luo kylään ja huomasin yllätyksekseni, kuinka hänellä on rinnat. Tuosta hetkestä eteenpäin näin naiset eri tavalla.

  Mikä tässä on se pohjimmainen ja tärkein asia, jonka halusit ja haluat kertoa?

  – Jeesus elää ja toimii. Hän haluaa tulla osaksi jokaisen elämää. Jeesus ei kuitenkaan ole tunkeilija vaan herrasmies, joka odottaa että avaamme oven elämäämme. Tuona hetkenä, kun sen avaamme, meillä on lupa odottaa radikaalejakin muutoksia elämässämme: erilaista parantumista, vapautumista ja yliluonnollista rauhaa ja iloa. Olemme esimerkiksi vaimon kanssa rukoilleet sairaiden puolesta ja nähneet kuinka nämä ovat parantuneet.

  – Jumalan rakkaus on muuttumaton ja sen voi kuka tahansa kokea omassa elämässään arjen keskellä. Jeesuksen ristillä täytetty työ on yhä voimassa. Sen voi joka päivä kokea ja se on se mikä muutti oman elämäni.

  Me Naiset -lehdessä kertomaasi tarinaa on jaettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa ja se on kuumentanut tunteita. Minkälaisia ajatuksia sinulla on herännyt jälkihöyryistä?

  – Ensinnäkin kyseessä oli oma kokemukseni toimittajan kirjoittamana. Olemme vaimon kanssa molemmat saaneet paljon rohkaisevaa palautetta myös ihmisiltä, jotka uskovat eri tavalla.

  Mistä arvelet sen johtuvan, että osalla heistä, jotka peräänkuuluttavat suvaitsevaisuutta homoseksuaaleille yksilönvapauden nojalla, ei aina tunnu löytyvän halua antaa yksilönvapautta heille, jotka ovat itse omasta tahdostaan halunneet kääntyä homosta heteroksi ja saaneet siihen tavalla tai toisella tukea?

  – Hyvä kysymys. Minulla pitäisi riittää suvaitsevuutta kaikkeen mahdolliseen, mutta kun jaan oman elämäntarinani, niin siinä ylitetäänkin raja ja suvaitsevaisuus loppuu. Toisaalta Jeesuksen nimi on yleensä se, joka kuumentaa tunteet, ja ei tässäkään tapauksessa siltä olla voitu välttyä.

  Miksi koet, että teidän ex-homojen tarinaa ei haluta uskoa?

  – Jos uskottaisiin, että muutos on todella tapahtunut, jouduttaisiin toteamaan, ettei nykyinen vallalla oleva käsitys homouden synnynnäisyydestä pidäkään paikkaansa. Lisäksi jouduttaisiin miettimään, mikä sai muutoksen aikaan. Ja jos uskotaan, ettei ole olemassa Jumalaa, niin ollaan helposti umpikujassa. Koko elämänkatsomus voi siis joutua koetukselle. On ehkä helpompi vain kieltää jyrkästi, kuin koettaa ymmärtää.

  Saitko jonkinlaista tukea prosessissasi, jossa kuvaat muuttumistasi homosta heteroksi? Oletko saanut esimerkiksi tukea joiltain tukihenkilöitä tai eheytyskursseilta tai muilta vastaavilta tahoilta?

  – En ole osallistunut mihinkään eheytysleireille tai muihin sellaisiin. En ennen muutostani tai sen jälkeen. Muutokset tapahtuivat ennen kuin olin edes käynyt nykyisessä seurakunnassani. En myöskään ole ollut missään sielunhoidollisessa suhteessa kehenkään.

  Usein näihin ”homosta heteroksi” -kääntymisiin liittyy kristillinen vakaumus. Miksi? Miksi emme kuule tarinoita ateistihomon kääntymisestä heteroksi?

  – Ensinnäkin se on ihme mitä tapahtui. Jumalan ihme. Ilman Jumalan tulemista osaksi elämääni ei olisi voinut tapahtua vastaavaa muutosta. Näin uskon. Jeesus muutti ihmisten elämiä Uuden Testamentin aikana ja sama tapahtuu nykyäänkin.

  ELÄMÄNTAITO 17.09.2013 11:39 (päivitetty 11:39)

 • jumaanki

  Juhani Starczewski puhuu homoseksuaalisuudesta, kuin se olisi sairaus, mitä se ei suinkaan ole, vai onko joku kuullut lääkärin määränneen saikkua äkilliseen homottamiseen. Maailmassa elää miljoonia elämäänsä tyytyväisiä homoja, eikä homous ole heille ongelma, mutta ympärillä eläville idioottiuskovaisille se on. Jättäkää nyt hitossa ne rauhaan ja keskittykää omiin ongelmiinne.

 • Juhani Starczewski

  Homous on JEESUKSEN SANOJEN mukaan SYNTI!

  Eheytyneet homot Vapausmarssillaan Washingtonissa – ”Maassamme olevat valheet ja harhat alkavat murtua!”
  ”Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on… olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme”
  ULKOMAAT ti 08.05.2018 19:18

  Eheytyneiden homojen ja transsukupuolisten Vapausmarssi 2018
  Entisten homojen ja transsukupuolisten antamat todistukset auttavat muuttamaan jokaisen LGBT-liikkeen saaliiksi joutuneen elämää.

  LifeSiteNews kertoo joukosta nuoria ja rohkeita eheytyneitä entisiä homo- ja transseksuaaleja, jotka ympäri Yhdysvaltoja yhdistivät voimansa ja kokoontuivat viime viikonloppuna julistamaan julkisesti vapautta, jonka he ovat löytäneet.

  Ryhmä lähti Washington-monumentin alueelta kohti Valkoisen talon Ellipsiä kantaen mainosjulistetta, jossa luki ”Vapausmarssi” ja laulaen ”Jeesus vapauttaa”.

  Kysymyksessä oli heidän ensimmäinen vuosittainen ”Vapausmarssinsa”.

  Heidän viestinsä on täysin vastakkainen LGBT-ryhmien hokemille, jotka ovat tähän asti hallinneet julkista keskustelua Pride-paraateineen.

  Muutamat LGBT-ryhmät ja kommentaattorit väheksyivät heti kokoontumista nimittämällä sitä ”kääntymysterapiaksi”. Marssi sai osakseen voimakasta kritiikkiä siitä, että LGBT on jotain, joka voidaan korjata.

  Vapautuneiden nuorten mukaan kyse ei kuitenkaan ole ”korjaamisesta”. Heidän tarinansa eivät perustu ”korjaavaan terapiaan”, niin sanottuihin yrityksiin ”rukoilla homoutta pois” tai muihin pyrkimyksiin muuttaa seksuaalista suuntautumista. He puhuvat ainoastaan kääntymyksestään Jeesuksen puoleen ja uuden identiteetin omaksumisesta Jumalan hyväksyttyinä lapsina.

  Nämä vapauden löytäneet miehet ja naiset erottaa muista ”samaan sukupuoleen viehättyneistä henkilöistä” se, että he ovat löytäneet matkan varrella yksilöllisen arvonsa ja ”todellisen vapauden Kristuksessa, ei seksuaalisissa haluissaan”.

  He todistavat, etteivät heidän halunsa sanele heidän suhteitaan. He ovat hylänneet nykyään vallalla olevat ”kulttuurisesti hyväksyttävät ja juhlitut” samaa sukupuolta olevien väliset suhteet ja hyväksyneet oman aidon biologisen sukupuolensa.

  Vapausmarssin järjestäjä oli 31-vuotias mies Georgiasta, Jeffrey McCall. Hän eli aiemmin ”Scarlet”-nimisenä transnaisena.

  McCall kertoo Newsweekille, että hän sai ajatuksen hyvin nopeasti järjestää marssin myös ”heidän kaltaisilleen”.

  ”Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on… olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme”, McCall perusteli.

  McCall ei pukeudu enää naisten vaatteisiin, vaan hän käyttää nyt ylpeästi kirkkaan punaista t-paitaa, johon on painettu ”JESUS” suurilla kirjaimilla.

  ”Elin naisena”, McCall ilmoittaa väkijoukolle. Hän selittää, kuinka hän nuorempana tapasi psykiatrin ja oli sen johdosta aloittamassa useita sukupuolenvaihdokseen liittyviä leikkauksia.

  ”Eräänä iltana kuitenkin kuuntelin tv-saarnamiestä yksin asunnossani”, McCall muistelee.

  McCall ymmärsi elävänsä harhassa ja oli huutanut Jumalalle ja kysynyt, voisiko hän koskaan kelvata Jumalalle.

  ”Olen nähnyt ihmisten elävän Sinulle… ei vain käymällä kirkossa. Heillä on suhde Sinuun, rauha ja ilo”, McCall kertoo sanoneensa Jumalalle.

  McCall oli siihen asti ollut transsukupuolisten oikeuksia ajava aktivisti.

  Hän hylkäsi valheellisen elämänsä Scarletina ja heitti kaiken pois – vaatteet, hiukset, meikit, korut, kengät ja koko valheellisen identiteetin.

  ”Heitin ne pois seuratakseni Jeesusta”, McCall iloitsee.

  McCall rukoili ääneen Vapausmarssilla ja muistutti, että entisten homojen ja transsukupuolisten antamat todistukset auttaisivat muuttamaan jokaisen kuulijan elämää, jotka ovat joutuneet LGBT-liikkeen saaliiksi.

  Toinen marssille osallistunut joukon jäsen oli Luis Javier Ruiz. Hän selvisi hengissä Yhdysvaltain Floridan Orlandon kauhistuttavasta yökerhoammuskelusta 12. kesäkuuta vuonna 2016.

  Joukkomurha tapahtui seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatussa orlandolaisessa Pulse-homobaarissa – yökerhossa, jossa aseistautunut islamin innoittama muslimihyökkääjä, afganistanilaistaustainen Omar Mateen alkoi ampua ihmisiä, mikä johti 49 ihmisen kuolemaan ja yli 50 ihmisen haavoittumiseen. Uhreista 38 kuoli tapahtumapaikalla ja loput yksitoista kuolivat sairaalassa.

  Ruiz kirjoitti Facebookissa:

  ”Käydessäni läpi vanhoja muistikuvia Pulse-yökerhon yöstä, minulla oli perverssejä taisteluja, rankkaa juomista ja holtittoman suojaamattoman seksin harrastamista.”

  Vapausmarssilla Ruiz julkisti tunteisiin vetoavansa viestinsä polvillaan.

  ”Pyhä Henki vuodatetaan. Hän nostaa sukupolven, joka on rohkea”, Ruiz vakuutti.

  Ruiz kutsui kaikkia ihmisiä, jotka ovat koukussa vääristyneeseen seksuaalisuuteen.

  ”Rakastan teitä, kaverit. LGBTQ, rakastan teitä. Rakastan teitä kaikkia. Tule sellaisena kuin olet. Rakastu Jeesukseen. Hän tekee loput. Unohda ennakkokäsitykset, että sinusta on tultava sitä sun tätä.”

 • jumaanki

  Juhani Starczewski: sillä ei ole paskankaan väliä, mitä joku hiton jeesus on joskus asiasta suustaan päästänyt. Anna nyt jo olla niiden homojen rauhassa ja homostella ihan oman mielensä mukaan. He eivät ole tehneet sinulle mitään pahaa, mutta sinä ja kaltaisesi olette tehneet heille.

 • Juhani Starczewski

  Me tiedämme, että laki on hyvä, jos sitä käytetään lain tarkoituksen mukaisesti. Eihän lakia ole säädetty kunnon ihmisten takia, vaan lain ja järjestyksen rikkojien, jumalattomien ja syntisten, rienaajien ja pyhänhäpäisijöiden, isän- ja äidinmurhaajien, tappajien, siveettömien, miesten kanssa makaavien miesten, ihmisten sieppaajien, valehtelijoiden, valapattojen ja ylipäänsä kaikkien sellaisten takia, jotka toimivat vastoin tervettä oppia. Näin sanoo iäti ylistettävän Jumalan kirkkautta julistava evankeliumi, joka on minulle uskottu.

 • jumaanki

  Nyt olet Juhani S asian ytimessä. Laki on laki ja satukirjat ovat asia erikseen. Otan esimerkin: joka herjaa kansanedustajaa hänen puolisonsa kuoltua siihen malliin, että tapaus johtui jonkin kuvitteellisen jumalolennon kostosta, on lain mukaan syyllistynyt herjaukseen. Jos taas tämmöisen lausunut kuvittelee sen olevan jonkun huuhaata olevan uskonnollisen sepustuksen mukaan tehneen hyvän ja oikeutetun teon, on todellakin muuta kuin terveen opin mukaista. Jätäpä Juhani S nämä lakiasiat niille, jotka asioista jotain ymmärtävät.

 • Juhani Starczewski

  Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät. Tällaisia jotkut teistä olivat ennen, mutta nyt teidät on pesty puhtaiksi ja tehty pyhiksi ja vanhurskaiksi Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä ja Jumalamme Hengen voimasta.

 • jumaanki

  Juhani S, otapa selvää, mitä eroa on lakiteksitllä ja raamatun ym. satukirjojen teksteillä.

 • Juhani Starczewski

  Jokainen Jumalan sana on taattu; hän on niiden kilpi, jotka häneen turvaavat.

  Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.

  Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa; mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan.

  ”Me olemme kieltämällä kieltäneet teitä opettamasta tähän nimeen; ja katso, te olette täyttäneet Jerusalemin opetuksellanne ja tahdotte saattaa meidän päällemme tuon miehen veren.”
  Mutta Pietari ja muut apostolit vastasivat ja sanoivat: ”Enemmän tulee totella Jumalaa kuin ihmisiä.
  Meidän isiemme Jumala on herättänyt Jeesuksen, jonka te ripustitte puuhun ja surmasitte.
  Hänet on Jumala oikealla kädellänsä korottanut Päämieheksi ja Vapahtajaksi, antamaan Israelille parannusta ja syntien anteeksiantamusta.
  Ja me olemme kaiken tämän todistajat, niin myös Pyhä Henki, jonka Jumala on antanut niille, jotka häntä tottelevat.”
  Kun he sen kuulivat, viilsi se heidän sydäntänsä, ja he tahtoivat tappaa heidät.
  Mutta neuvostossa nousi eräs fariseus, nimeltä Gamaliel, lainopettaja, jota koko kansa piti arvossa, ja hän käski viedä miehet vähäksi aikaa ulos.
  Sitten hän sanoi neuvostolle: ”Israelin miehet, kavahtakaa, mitä aiotte tehdä näille miehille.
  Sillä ennen näitä päiviä nousi Teudas, sanoen jokin olevansa, ja häneen liittyi noin neljäsataa miestä; hänet tapettiin, ja kaikki, jotka olivat häneen suostuneet, hajotettiin, ja he joutuivat häviöön.
  Hänen jälkeensä nousi Juudas, galilealainen, verollepanon päivinä ja vietteli kansaa luopumaan puolellensa; hänkin hukkui, ja kaikki, jotka olivat suostuneet häneen, hajotettiin.
  Ja nyt minä sanon teille: pysykää erillänne näistä miehistä ja antakaa heidän olla; sillä jos tämä hanke eli tämä teko on ihmisistä, niin se tyhjään raukeaa; mutta jos se on Jumalasta, niin te ette voi heitä kukistaa. Varokaa, ettei teitä ehkä havaittaisi sotiviksi itse Jumalaa vastaan.”

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*