Rinsessa

Rinsessa ruokaa

Tekee kalakeittoa mieli, joten laskimme verkot järveen edellisiltana.  Sovimme, että suoraan töiden jälkeen haemme ne pois, ennen pimeää. Koska kaupassa oli pakko käydä, tein ostoslistan, jotta rinssi hakee ostokset valmiiksi. Listassa oli mm. fenkoli (joka sopii mahtavasti kalakeittoon). Mietin, että rinssi ei ole todennäköisesti kiinnittänyt fenkoliin minkäälaista huomiota, joten laitoin vielä fenkolin kuvan menemään sähköpostissa, varmistaakseni asian. No, päivällä tuli viesti: ”En löytänyt fenkolia, ostin pähkinäsuklaata”.
Kyllähän kaikille uusille tuulille täytyy olla avoin, mutta en silti taida laittaa kalakeittooni pähkinäsuklaata… kuulostaa niin ”rinsessa ruualta”.

Kommentit (2 kpl)

  • pirjo nyman

    Rinsessa, todella ihailen suhtautumistasi arkipäivän pieniin vastoinkäymisiin: miehiähän on melkein puolet ikäluokasta.Sattumuksia siis riittää.Mutta suloinen yllätys rinssiltäsi.

  • Mimma

    Rinsessa ja rinssi, laittakaa nyt se paattinne jo telakalle, syyspimeät ja kylmät vedet vaanivat. Kalaa saatte ostaa kaupasta samalla kun etsitte yhdessä sitä fenkolia…

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*