Rinsessa

Mykkäkokki

Tässä eräänä iltana olin valtakunnassani, eli keittiössä. Rinssi näpsytteli telkkarin kanavia olohuoneen puolella. Kohta alkoi marmatus: joka kanavalla on vain kokkiohjelmaa… tai leivotaan… täälläkin on joku sokkokokki… Aikansa marmatettuaan rinssi keksi uuden ohjelmaformaatin, jota alkoi mainostamaan  -MYKKÄKOKKI! Sitä formaatia voisi kuulema kokeilla ensin meidän huushollissa, minä olisin aivan mykkä ja laittaisin vain keittiössä kaiken maailman herkkuja, joita kantaisin häneen eteensä. Ja aivan vaiti!  Täytyy sanoa, että on rohkea rinssi! Kaikki ei uskaltaisi huudella tuollaisia keittiöön. Saatikaan, että siellä on puukkoja, puntareita ja paistinpannuja käden ulottuvilla…

Kommentit (2 kpl)

  • Assi

    Kiva että kirjoittelit taas! Päivän piristäjä<3

  • Eija Valorinta

    Sama on tullut huomattua. Liikaa ruoka ohjelmia. Näin joulun alla (ja muulloinkin) enemmän käsityö, niikkarointi ja askartelu ohjelmia (strömsö hyvä, mutta muutakin)! Sisustus ja ”kaunein koti” ohjelmilla sama juttu -liikaa!

    Laihduttajalle ja köyhälle painajaista nuo ruokaohjelmat. Vanamoa ja kolmosta tulee taas ja siiinä ihan suomalaisia perusruokia. Miksi tv:stä tulevat ruokaohjelmat on aina jotakin niin ”kummallista ja ulkomaalaista”. Ei perus emäntä tai itsenäistyvä nuori niitä varmaankaan halua ja aineiden metsästäminen vie jo aikansa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*