Rinsessa

Metsästäjä, varo!

Sitä on kaupassa taas myytävänä…METSÄSTÄJÄNKÄRISTYSTÄ!  -Onhan sitä poronkäristystä ja riistakäristystä. Mutta että ihmisestäkin jo tehdään ruokaa! Varoitin jo omaa metsästäjää, että pitää varansa. Joku voi siepata teuraaksi.
Mutta millehän se metsästäjän liha maistuu? Onko linnunmetsästäjän liha hienosyistä? Jänismetsällä kävijän mureaa? Onko suurpetoja metsästävien lihassa mahdollisesti trikiiniä? Kettuja kyttäävillä raivotautista ja hirviä poksauttavalla jäämiä hirvikärpäsistä? Jos niissä on eri aromia, vaikka konjakkimarinoitua tai sinappihuntua yllä kuten Juicen kuuluisassa siassa…
-Pitäkööt lihansa!

Kommentit

  • pirjo

    Rinsessa, kiinnität katseet vakavaan ja vaiettuun ongelmaan. Jo pidempään olen miettinyt, että pärjätään ilman metsästäjänleikettä tai talonpojankeittoa.

  • mirja sutinen

    Mutta mummonlihapullista ei luovuta…eihän?

  • Irja Röntynen

    Ei luovuta! Ei kukaan ymmärrä niitä mummoista tehdyiksi!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*