Rinsessa

Mainostakaamme

Tunnustan! Minä olen niitä ihmisiä, jotka hihittelee itsekseen kaupoissa. Kauppojen tuotteissa tai tuoteselosteissa on monia ”ihmeellisiä asioita”. Kuten esimerkiksi ripsiväri. Viisi kertaa pidemmät ripset, katse kuin kauriilla. -Ei taida silmälasit enää pysyä päässä, kun noilla ripsillä räpsyttää! Ja mistä ihmeestä se ripsiväri tietää kääntyä oikeaan suuntaan? Ettei vaan ripseni ole kohta kuin simpukat?
Entäs kun työpäivän jälkeisessä tötterössä on kaupassa ja törmää virikehäkkikanan muniin? Onko oikein, että kanoilla on virikehäkit? Jos olisin kana, niin nuokkuisin ihan rauhassa pesässäni ja odotteleisin milloin se muna tulla putkahtaa, ei siinä virikkeitä erikseen tarvittaisi! Entä vapaa kana? Tai onnellinen kana? Mistä tietää kanan onnellisuuden asteen? Olenkin kysynyt kaupasta onnettoman kanan munia, mutta niitä ei valitettavasti ollut sillä hetkellä saatavilla. Lupasivat kyllä ilmoittaa kun saavat niitä. -Loistavaa palvelua!
Kerran sukkahyllyllä törmäsin hengittäviin sukkiin. Kysyin kassaneidiltä, vai -rouvako lienee, että kuuluuko se hengityksen ääni. Että tuhiseeko? Tai huohottaa? Entä jos jalat on niin kertakaikkisen pahanhajuiset, niin pidättääkö ne sukat hengitystään? Kuinka kauan keskimäärin sukat voi pidättää hengitystään ennenkuin taju lähtee? -Tässä vaiheessa kassatar oli sen näköinen, että häneltä menee taju! Mutta älkää siitä minua syyttäkö, syyttäkää mainostajia!

Kommentit (2 kpl)

  • Jaana

    Kiitos Rinsessa. Päivä alkoi mukavasti tämän voimin. Lisää näitä!

  • Tiina Pitkänen

    Lisää oivalluksia odotellessa. Loistavaa viihdykettä ja piristettä juuri silloin kun maailma murjoo ja elämä tuntuu liian raskaalle!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*