Riksun Elämä

GFG päivä 7 💪

Tänään aamu nro 7 alkoi mun ”treenikaverin” eli hoitokoiran kanssa 30min lenkillä ja siihen päälle vedin aamupalaksi omatekoista tuorepuuroa rahkalla. Eli illalla 40g kaurahiutaleita + 100g mehukeittoa sekoitetaan yhteen ja laitetaan jääkaappiin muhimaan yön yli, aamulla sitten lisätään sallittu määrä rahkaa ja NJAM! 😋 Iltapalaksi taidan tehdä samanlaisen annoksen, tosin pienemmillä määrillä.

Eilen vaihtui lounaan/päivällisen lihat kanasta 10% naudan jauhelihaan ja sen kanssa on ollut salaattia/wokkivihanneksia + raejuustoa ja Real-viipale. Ja koska eilen oli treenipäivä, niin sai ottaa hedelmän (1kpl/100g) eli mä laitoin treeninjälkeiseen päivälliseen mukaan myös hiukan ananasta.  Vettä oon huomannut juoneeni liian vähän, joten eilen otin käyttöön mun treenipullon, johon mahtuu 700ml…huomattavasti helpompi seurata kuinka paljon sitä vettä saa juotua. 💧🍶 Ja toinen ongelma on tuo suola….vaikka se on VAAN 3-4g per päivä, niin silti tuntuu ettei sitä saa millään lisättyä noihin ruokiin. 😱 Jos jollain on vinkkejä siihen, niin heittäkää ihmeessä kommenttia….otan kaikki vinkit ilolla vastaan. 😊

Ja entä sitten noi treenit! 🙈 A-P-U-A!!!!  Siellä mulla on edelleen ongelmana noi penkkidipit, millään en saa tehtyä täysiä toistoja kun jo puolivälissä tuntuu siltä että tippuu pepulleen. Torstaina melkein itkua väänsin kun tuntui siltä, että tää koko valmennus kaatuu niihin dippeihin. 😞 Mutta mä sitten otin itseäni niskasta kiinni, vetäisin parit ylimääräiset punnerrukset sekä jalkakyykyt ja päätin että periksi ei anneta vaikka mitä tapahtuisi. 💪  Olo mulla kuitenkin on edelleen ihan mahtava ja mä huomaan että vatsakin on alkanut muokkautua timmimpään suuntaan. 👍 Onhan tässä vielä matkaa siihen ”unelmavartaloon”, mutta hitaasti hyvä tulee.
Mulla on myös ollut keho aika ” tukossa” nää alkupäivät, kuuluu kuulemma ihan asiaan ennenkuin aineenvaihdunta alkaa toimimaan ja keho tajuaa päästää kaikesta ylimääräisestä irti. Sekin varmaan vaikuttaa siihen, että olo on entistä parempi, kun se ”tukkoisuus” vihdoin lähtee pois.
Joko Te alatte kyllästymään näihin mun GFG-päivityksiin? Mä lupaan, että seuraava tulee vasta joskus ensi viikon loppupuolella. 🙈😁 Siihen asti pidetään tsemppi päällä ja muistetaan hymyillä! 😊😊

Treenikaveri väsähti 😁

Kommentit (1 kpl)

  • Suvi

    Jatka samaan malliin! :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*