Pyöräilevä toimistorotta

Viipyy tunnustaa väriä

Kesän aikana on alkanut tien varsille ilmestymään puna-valko-harmaita VIIPYY-logolla varustettuja pyöräilijöitä. Onko Viitasaarelle perustettu uusi urheiluseura?

Viitasaaren pyöräily-yhteisö sai alkunsa keväällä 2013, kun hajallaan ympäri kylää pyöräileviä viitasaarelaisia alkoi pikkuhiljaa kasaantumaan valtakunnallisen Kilometrikisan ympärille. Syntyi pyöräilyjoukkue Team Viitasaari johon melko pian ympättiin etuliitteeksi Viipyy (Viitasaaren pyöräily-yhteisö). Muutaman pyöräilijän joukko kasvoi kesän aikana yli kahdenkkymmenen jäsenen porukaksi ja kisan osallistumisen lisäksi alkoi myös pienimuotoinen porukkalenkki- ja retkitoiminta. Yhteisö tiivistyi vajaassa vuodessa jo siihen kuosiin että alkuvuodesta 2014 väläyteltiin ensimmäisen kerran oman paidan hankkimista. Aluksi oli puhetta t-paidasta, mutta asian hautuessa pyöräilijät tulivat siihen tulokseen että jos kerran paitaa lähdetään hankkimaan, niin miksei sitten heti kerralla lajin omaista vaatetusta. Lopputuloksena oli se, että juhannuksen jälkeen 2015 läjä paitoja oli viipyyläisten hallussa.

Ja elokuussa saatiin aikaiseksi ”paitalenkki” Matilanvirralle jossa saatiin yhteiskuvaan edustava joukko vanhoja Viipyy-konkareita, uusia tulokkaita ja ennenkaikkea ikuistettua uudet paidat aikakirjoihin:

Viitasaaren pyöräily-yhteisöä 2015

Viitasaaren pyöräily-yhteisöä 2015

Paidan ulkoasu on pitkälti Markus Kauppisen suunnittelema (kuvassa alarivissä vasemmalla). Markus laittoi väri- ja designehdotuksia esille ja näistä viipyyläiset tykästyivät eniten puna-valko-harmaa yhdistelmään. Sopiva sekoitus näkyvyyttä, tuoreutta ja kotikontua. Samoin paidassa näkyvä logo Viipyy-lyhenteineen on Markuksen käsialaa. Paitojen hankinnasta vastasi toinen viipyyaktiivi Mikko Koivisto.

Ja vastaus kysymykseen: Viitasaarella ei ole uutta urheiluseuraa vaan pyöräilijät jatkavat edelleen tutulla puolianarkistisella yhteisölinjalla.

Joten jos pyöräily kiinnostaa ja joskus haluaa ajella vähän isommalla porukalla niin eikun pysäyttämään VIIPYY-paita päällä ajelevaa fillaroijaa. Lisätiedon tulva on varmasti taattu!

Lisätietoja löytyy myös Viipyyn kotisivuilta.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*