Pyöräilevä toimistorotta

Pyöräilykausi 2015 avattu

Perinteinen Kilometrikisan jälkeinen liikuntalamaannus iski tänäkin vuonna. Fillarit jäivät keräämään pölyä nurkkiin ja mies mieluummin pelailelmaan videopelejä sohvan nurkkaan. Lokakuun puolivälissä oli crossari nähnyt viimeksi päivänvaloa ja maasturi oli ollut lojumassa tyhjänpanttina vielä kauemmin. Mutta tänään sitten hommalle sai tulla stoppi. Siinä keittiössä hampurilaista kiskoessa naamaan totesin että eiköhän tää laiskottelu ja vatsan kasvattelu ollut tässä tältä vuodelta joten kamat niskaan ja pyörän selkään.

Mutta tiukkana piti olla. Kesällä tuo fillarilenkille lähtö on kuitenkin suht koht helppoa. Sen kuin vain vaihtaa parit kamppeet niskaan, kypärä päähän, juomapullo telineeseen ja tien päälle. Mutta eipä lähdetä kuin heittämällä näin talvella liikenteeseen. Ensin kaivellaan vähän kerrastoa esiin. Vilkaistaan lämpömittaria ja yritetään muistella että mikähän olisi sopiva pukeutuminen tälle kelille. Tarkistetaan lamput ja todetaan että takavalosta on patterit pimeänä. Eli pientä paristonvaihtoremonttia kunhan ensin löytyy ruuvimeisseli jostain. Etsitään heijastinliivi ja kaivellaan pyöräilyhanskat mallia talvi laatikon pohjalta. Viimeistään kenkien naruja solmiessa alkaa tuskanhiki olla sellaisissa lukemissa että luovuttaminen on lähellä. Onneksi fillari oli jätetty iskukuntoon, joten perinteisen alkuvalmisteluhäslingin jälkeen se olikin sitten vain ketjut kireälle ja pyöräteitä kohti.

Pyöräilykausi 2015 avattu

Pyöräilykausi 2015 avattu

Ja olihan loistava lenkki. Tuntuu aina niin kliseiseltä väittää että tuollaisen liikuntasuorituksen aikana virkistyy kroppa ja mieli, mutta pakko se on myöntää että jotain tapahtui. Jumissa ollut pääkoppa alkoi heti avautumaan ja pää alkoi raksuttamaan ihan toisella tahdilla. Ja lopputuloksena oli että lenkin jälkeen puolenkymmentä ideaa oli lähtenyt prosessoitumaan ja niistä muutamasta lähti jo sähköpostitkin eteenpäin. Eli pakko on nöyrtyä ja myöntää että jokin totuuden siemen siinä on!

Tästä on hyvä jatkaa. Pölyt on pyyhkäisty fillarin päältä joten eiköhän siten pienen huilipäivän jälkeen heti uudestaan rullailemaan. Pitäähän tässä saada koivet kuosiin ennenkuin Talvikilometrikisa 2015 starttaa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*