Pyöräilevä toimistorotta

Pyöräilijä murjottiin sängyn pohjalle

Pillereiden lomassa nautittua kirjallisuutta

Pillereiden lomassa nautittua kirjallisuutta

Niin siinä sitten kävi. Kilometrikisa hyvässä vauhdissa, Jyrkin kanssa tiukkaa kisailua Team Viitasaari-joukkueen kärkipaikasta ja sitten tulee tunnistamaton huppupäinen hahmo pihalla vastaan ja pieksi äkkiarvaamatta sängyn pohjalle. Tai sille se ainakin tuntui. Parhaimmillaan tuntui siltä että kehosta ei löytyisi kohtaa johon ei sattuisi ja vannoin peiton alta kostoa. Heti kun vaan pysyisin sen verran aikaa pystyssä että voisin lyödä takaisin kaatumatta itse ensin. Noh.. virallisissa papereissa lukee että ”Määrittelemätön akuutti ylähengitystieinfektio” ja kyljet on kipeät kuumeen ja yskimisen aiheuttaman röykkyytyksen jäljiltä. Eli mikä lie. Ihan sama vaikka paperissa lukisi törmäys ulkoavaruudesta ilmestyneen tunnistamattoman objektin kanssa, en saa syyllistä yhtään sen paremmin kiinni ja vastuuseen teoistaan!

Reipas viikko meni hytisten ja hikoillen peiton alla. Kun alkuhorkasta tuli selvittyä, niin kuukauden laina-ajaksi tarkoitetut kirjat menivät parissa päivässä, digiboksilta tuli katsottua pari rästiin jäänyttä sarjaa pois kuleksimasta, mutta siinäpä se oli. Muuten se oli unta kuulaan ja nestettä aina kun vähänkään tolpillani kävin. Nyt kun sitten vain malttaisi vielä muutaman päivän odotella ja katsoa ettei nurkan takana oli pahiksen pikkuserkun kaiman kämppäkaveria odottelemassa jonkun viruspatterin kanssa. Ei se itse tauti, mutta näkisittepä sen jälkitaudin!

Talvikilometrikisa 2014

Viipyy – Team Viitasaari on rullaillut fillareillaan mitä moninaisimmissa pyöräilysäissä. Välillä on tullut lunta, välillä vettä ja jopa auringonpaisteesta on päästy nauttimaan. Ja kun tuota lunta ei liiemmälti ole ollut, niin jopa puhtaista asfalttikelin lenkeistä on päästy fiilistelemään. Piensarjassa on reilu 400 joukkuetta ja viitasaarelaiset ovat parannelleet sijoitustaan sieltä sadan huiteilta kuuden kympin sakkiin. Kisaa on jäljellä kolmisen viikkoa ja takana kuusi. Kasassa seitsemällä pyöräilijällä on 1700 kilometriä mikä tekee 250 kilometriä per henkilö. Sijoitus oli sunnuntai-iltana (9.3.) piensarjassa 53.

Oma panostus kisaan jäi sattuneesta syystä viime viikolla ”hieman” vajavaiseksi, mutta jospa tässä loppuviikosta voisi ottaa pari varovaista kammenpyöräytystä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*