Nupit kaakkoon

Sata biisiä viikonloppuun – Nyt puhaltaa pohjoisesta

Turbonegro, nuo mainiot velikullat Norjasta.

Tämän viikonlopun soundtrackiksi tarjoan sadan kappaleen kattausta pohjoismaisesta rockista ja metallista. Suomen jätin ulkopuolelle, on nimittäin vähän sellainen kutina, että ensi viikon listalla mennään pelkästään sinivalkoisin sävelin.

Tätä settiä kuunnellessa huomaa, miten paljon Skandinaviassa tehdään hyvää musiikkia. Toki mukana on jonkin verran ihan perushårdrockiakin, mutta vastapainona on sitäkin enemmän omaperäistä pohjoistuulen muovaamaa isokätistä ilmaisua.

Eniten mukana on musiikin suurmaasta Ruotsista tulevia bändejä. Norjalaista black metalia sisällytin hyvin kursorisesti ihan siitä yksinkertaisesta syystä, ettei genre ole koskaan järin häävisti uponnut minuun.

Omalla äidinkielellään esiintyvistä pohjoismaisista rokkareista ovat mukana muun muassa norjalainen Kvelertak sekä ruotsalaiset Lillasyster ja Abramis Brama.

Säännöt ovat entiset, eli yksi biisi per bändi tai artisti.

Aloittajan paikan otti itseoikeutetusti Norjan Turbonegro.

Aikaisemmat soittolistat ja (paljon muuta) löytyvät blogini Spotify-profiilista täältä: https://open.spotify.com/user/ksmlnupitkaakkoon

Ja loppuun jälleen kerran mainos tämän blogin uutuussoittolistoista.

Pyöritän läpi vuoden sekä Spotifyssa, että Youtubessa listaa, johon lisään uusia ja mielenkiintoisia rockbiisejä ja -videoita. Ne kannattaa tilata, jos haluat pysyä ajan tasalla siitä missä soittolistaradioiden ulkopuolella mennään. Lupaus: kyseessä on EDM-vapaa vyöhyke, vaikka muuten monipuolisesti mennäänkin. Soittolistat löytyvät alta.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*