Nupit kaakkoon

100 biisiä viikonloppuun: Hiuslakkaa, varsilenkkareita ja kiimaisia kitarasankareita

Britny Foxin herroilla olivat 1980-luvulla hiukset kondiksessa.

Taas on sata biisiä viikonlopuksi kasassa. Viime viikolla teemana oli 1970-luku, tällä kertaa hypätään seuraavalle vuosikymmenelle.

Linja on jälleen rockvetoinen, eli mistään kattavasta läpileikkauksesta 1980-luvun populaarimusiikista ei ole kyse. Nyt mennään tukkahevistä hard rockin kautta thrash metaliin.

Säännöt ovat samat kuin aikaisemmissakin listoissa, eli yksi biisi per artisti. Valtaosa mukana olevista nimistä on sellaisia, joita ei 1970-luvun listalla vielä näkynyt. AC/DC toki on messissä nytkin, sillä en keksi yhtään järkevää syytä tehdä yhtään soittolistaa, joka ei heitä sisältäisi.

Kotimaisen suomenkielisen 1980-luvun rockin rajasin sydän verta vuotaen pois. Sille täytyy omistaa oma settinsä joku toinen kerta.

Ensi viikolla ajattelin listata pelkästään naisvetoista musiikkia, sen verran testosteronin katkuinen setti tästä kasaripaketista tuli.

Ja loppuun jälleen mainos tämän blogin uutuussoittolistoista.

Pyöritän läpi vuoden sekä Spotifyssa, että Youtubessa listaa, johon lisään uusia ja mielenkiintoisia rockbiisejä ja -videoita. Ne kannattaa tilata, jos haluat pysyä ajan tasalla siitä missä soittolistaradioiden ulkopuolella mennään. Lupaus: kyseessä on EDM-vapaa vyöhyke, vaikka muuten monipuolisesti mennäänkin. Soittolistat löytyvät alta.

Tänään Spotifyyn lisättyjä uutuuksia ovat muun muassa Living Colourin Who Shot Ya ja Honningbarnan Drep Meg. Youtube-listan uusimmat videot ovat peräisin Slayerilta, Anthraxilta, Epicalta ja Red Fangilta. Reilun kuukauden päästä uuden Only Ghosts -albumin julkaiseva Red Fang on tunnettu hilpeistä videoistaan. Kieli poskessa kasariactionleffa Predatorille kunniaa tekevä Shadows ei petäkään odotuksia.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*