Maailma minun silmin

Kunnioitus

Eikö se ole totta, että maailmasta tulisi vielä kauniimpaa, jos me  kunnioittaisimme muita ihmisiä. Meidän ei tarvitse välittää muiden ihmisten uskonnosta, kielestä, alkuperästä, ihonväristä tai taustasta. Nämä kaikki asiat tekevät maailmasta ja elämästämme mielenkiintoisempaa. Maailmahan olisi todella tylsää, jos me kaikki ihmiset olisimme täysin samanlaisia. Mielestäni on  kiinnostavaa kävellä kadulla, jossa liikkuu erilaisia ihmisiä, se voi myös johtua siitä, että koen itseni erilaiseksi kuin muut. Mutta kaikkia ihmisiä pitää kunnioittaa, ja meidän ei tarvitse kiinnittää huomiota toisten ihmisten ulkonäköön, vaan se mikä kertoo ihmisestä totuuden on tietenkin hänen luonteensa ja käyttäytymistapansa. Joten ulkonäkömme on vain pieni osa meitä ja oma luonne on se tärkein asia. Kaikki ihmiset ovat kauniita omalla tavallaan. Ulkoinen kauneutemme ei kerro kaiken sisäisestä kauneudestamme.

Kommentit (2 kpl)

  • Marjaana

    Kyllä vain, ehkä tämä asenne ainakin pienin askelin valtaa uusiakin kannattajia, kun sitä aidosti viljelee ympärilleen. Vaikka eihän se valitettavasti aina niinkään kumminkaan mene. Mutta kyllä, se on totta :)

  • Assi

    Ihanaa, että taas kirjoitit. Ajatuksiasi on tosi kivaa lukea, ja ne ovat todella tärkeitä. Joskus pitäisi itsekin ajatella enemmän näitä asioita. Onneksi sinä olet olemassa ja muistutat tämmöisistä asioista aina silloin tällöin. Blogisi lukeminen on minulle ainakin tosi hyödyllistä ja tärkeää. Toivottavasti ehdit kirjoitella taas pian!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

*